Local

PNL Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020. Lista celor care vor candida la scrutinul din septembrie – LIVE VIDEO

Publicat: 30 aug. 2020
PNL Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020
PNL Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020

PNL Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020. Lista celor care vor candida la scrutinul din septembrie este prezentată duminică, 30 august, în cadrul unei întâlniri la Complexul Palas. Pe lângă candidaţii la Consiliul Judeţean Iaşi şi la Consiliul Local Iași, sunt  prezentaţi şi candidaţii la primăriile din judeţ.

 

Lista PNL Iași pentru alegerile locale 2020. Nominalizările pentru Consiliul Județean Iași în urma deciziei BPJ

În ședința BPJ a PNL Iași s-a decis și lista pentru alegerile locale 2020 la Consiliul Județean (CJ) Iași. Astfel, lista este deschisă de deputatul Costel Alexe, candidatul formațiunii pentru șefia CJ Iași. Pe poziția a doua apare Romeo Vatră, actualul lider de grup al formațiunii politice din CJ. Pe poziția a treia a fost nominalizat Liviu Bulgaru, actual consilier județean. Pe poziția a patra se află Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași. Pe poziția a cincea a fost trecut Sorin Năcuță, director tehnic la RAGCL Pașcani. Pe poziția a șasea apare Georgiana Olaru, angajată în prezent la Primăria Miroslava. Pe poziția a șaptea pentru Consiliul Județean apare Eugen Ciobăniță, director la Oficiul pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie Iași.

Cum arată lista PNL Iași pentru Consiliul Local? Nominalizările au trecut de votul Biroului Permanent Județean

Comentarii
Adauga un comentariu