Sport

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, abia așteaptă reluarea Bundesligii: „De aici ne-am inspirat cu regulile”

Publicat: 16 mai 2020
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Reluarea meciurilor din Bundesliga și 2 Bundesliga l-a bucurat pe Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, care s-a declarat mare iubitor de fotbal.

„Sper să mă pot uita la Bundesliga. Recunosc că sunt un iubitor la fotbalului și aștept cu nerăbdare să văd un meci din Bundesliga, chiar dacă nu sunt cel mai mare fan al Bundesligii”, a spus Ionuț Stroe la Sport.ro.

Modelul german din Bundesliga, inspirație pentru Ministrul Tineretului și Sportului.
În plus, Ionuț Stroe a recunoscut că Germania i-a oferit și lui un model pentru elaborarea regulamentelor pe care echipele din România trebuie să le urmeze din 15 mai, odată cu expirarea stării de urgență și revenirea la antrenamente.

Noul protocol din Bundesliga are 35 de pagini

Noul protocol din Bundesliga are 35 de pagini.

„Bundesliga e un model din care n-am inspirat când am făcut acel ordin, cu regimul de izolare și testare. Chiar dacă e foarte greu să compari cu Germania, e un model din care ne-am inspirat.
De fapt, au fost foarte multe modele de unde am împrumutat și am reușit să dăm acest cadru și posibilitatea de a relua antrenamentele. Chiar dacă acest cadru pare restrictiv, el pune pe primul plan siguranța. Totuși, vor fi peste 600 de persoane care fac parte din acest grup de reluare a activității fotbalistice”, a precizat Stroe

Comentarii
  • Stroe este bine sa te inspiri, nu sa copii,ai mai putea aduce si tu noutati,sa le adaptezi.Daca ai sa copii fara sa gandesti,s-ar putea sa iasa o prostie enorma.Pune mintea la contributie.

Adauga un comentariu