National

Ministrul Transporturilor: „Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui între 15 iunie și 15 septembrie din cauza lucrărilor“

Publicat: 08 iun. 2020
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că pe nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de întreţinere, în perioada 15 iunie – 15 septembrie.

Lucian Bode a spus că este anormal ca, în sezonul estival, compania de drumuri să execute lucrări pe autostrada către mare.

„În acest an, avem programate lucrări de întreţinere periodică. Este vorba despre covoare asfaltice, îmbrăcăminte, reciclări etc pe 65 kilometri din cei 230 km Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa.

Până în acest moment, în 5 luni, am reuşit să finalizăm 33 km de lucrări de întreţinere pe acest tronson de autostradă în condiţiile în care nu a fost trafic.

Eu le-am transmis foarte clar celor de la Compania de Drumuri că nu mai vreau să văd blocaje pe A2. Nu vreau să văd blocaje cauzate de lucrările în plin sezon estival.

În consecinţă, în intervalul 15 iunie – 15 septembrie pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj. Lucrări de întreţinere la acest sector de drum nu vor afecta traficul“, a declarat ministrul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor: „Restricţiile pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate“

Lucian Bode susține că restricţiile pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate astfel încât weekend-ul următor să mai fie blocaje.

„Pe data de 12, în noaptea de joi spre vineri (11 spre 12 iunie) am primit informaţia de la Compania de Drumuri că inclusiv marcajele vor fi realizate. Toate restricţiile pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate astfel încât weekend-ul următor să nu mai avem blocaje cauzate de lucrări.

Rămân circa 30 km la care se va interveni după 15 septembrie. Este anormal ca în sezonul estival compania de drumuri să execute lucrări pe A2″, a menționat Lucian Bode.

Adauga un comentariu