Cancan ultimă oră

Minodora și soțul ei, mărturisiri despre decizia de a nu mai concepe un al doilea copil. Care a fost motivul?

Publicat: 16 oct. 2021
Minodora pe canapea vorbeste la microfon
Artista declară că între ea și partenerul ei de viață a fost dragoste la prima vedere

Aproape două decenii au trecut de când Minodora și soțul ei și-au unit destinele. Chiar și așa, cei doi se iubesc ca la început, respectând cu sfințenie jurămintele din ziua nunții.

Cu ocazia împlinirii a 18 ani de la căsătorie, Minodora  împreună cu soțul ei au făcut publice o serie de declarații, printre care se numără și motivul pentru care barza nu i-a mai vizitat și a doua oară.

Deși, cântăreața a visat la o familie numeroasă, se pare că soarta a avut alte planuri pentru ea și partenerului ei de viață. Artista a mărturisit că își dorea să aibă un băiat și o fată, dar din motive întemeiate s-a oprit după prima sarcină.

Care este motivul pentru care Minodora nu a mai făcut al doilea copil?

Minodora se numără printre printre personalitățiile din showbiz care păstrează a anumită distrecție atunci când este vorba despre viața personală. Cu toate acestea, Minodora a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la ideea de a fi pentru a doua oară mamă.

Decizia de a nu mai concepe un al doilea copil, a fost de natură financiară, Minodora și soțul ei gândindu-se că nu s-ar descurca la fel de bine banii și asta i-ar fi făcut să se oprească.

”Mă consider un om binecuvântat. Ne-am dorit fată, la început, dar ne-a dat Dumnezeu un băiat, ne doream doi copii. Dar de teamă că nu puteam să le oferim o viață bună, suntem realiști, nu am mai facut încă un copil.

Nu mi-am dorit că al doilea copil al meu să se zbată în viață ca mine, că eu n-am avut multe”, a spus Minodora într-o emisiune TV.

Minodora și soțul ei se iubesc ca la început

Minodoara a mai declarat si despre dragostea nemărginită pe care i-o poartă soțului ei, Liviu. Cântăreața a vorbit despre cât de bună și solidă este relația dintre ei doi, atât din punct de vedere personal, ca soț și soție, cât și din punct de vedere profesional, ca și colegi de breaslă.

Artista declară că între ea și partenerul ei de viață a fost dragoste la prima vedere și că în ciuda a celor 18 ani care au trecut ea îl iubeste mai mult ca oricând. Acesta a mai mărturisi că își dorește ca ea să plece prima din acestă lume, pentru a-i oferi șansa soțului ei de a mai petrece timp cu fiul lor, Marco.

”Pe Liviu l-am văzut jumătatea vieții mele, omul de bază, seriozitatea mea. Omul care nu mă jignește, nu mă bate, m-a gelozit la început, dar l-am vindecat eu. Eu sunt îndrăgostită ca în prima zi de Liviu, înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco”, a mai adăugat Minodora tot într-o emisiune TV.

De asemenea, soțul Minodorei, Liviu a avut și el ceva de spus după declarațiile de iubire ale soției sale. Acesta a afirmat cu lacrimi în ochi că, Minodora este femeia care a reușit să-i schimbe viața și că nicio femeie nu ar fi fost mai potrivită pentru el decât aceasta.

”Când te-am întâlnit, nu credeam că se va ajunge aici, eram fără dorințe, imatur, fără un drum, fără un scop, eram gol, doar plin de vise ieftine, orgolii și ambiții copilărești. Nu știam să fiu bărbat, să-mi așez lucrurile în viață, nici măcar hainele, nici să arunc gunoiul. Îți mulțumesc pentru copilul nostru, casa noastră, familia noastră. Te iubesc!”, a fost și declarația făcută de Liviu pentru soția sa.

Adauga un comentariu