National

Minoră de 12 ani dispărută în Gorj, găsită la iubitul de 24 de ani

Publicat: 02 sept. 2020
Minoră de 12 ani dispărută în Gorj
Minoră de 12 ani dispărută în Gorj, găsită la iubitul de 24 de ani

Minoră de 12 ani dispărută în Gorj. În urmă cu câteva zile o fată de 12 ani din judeţul Gorj a fost dată dispărută de către familie. După mai multe căutări, oamenii legii au anunţat că minoră a fost găsită în casa iubitului său în vârstă de 24 de ani. Poliţia continuă cercetările în caz.

O fată de 12 ani care a fost dată dispărută în Gorj a fost găsită la iubitul de 24 de ani. O fetiţă de 12 ani căutată de azi-noapte de poliţişti, după ce a fost dată dispărută de părinţii ei, în Gorj, a fost găsită azi-dimineaţă, la iubitul ei.

Minoră de 12 ani dispărută în Gorj, găsită la iubitul de 24 de ani

Nicoleta Valentina Vilau-Hainaru a plecat de acasă, din comuna Stejari, şi nu s-a mai întors, aşa că părinţii au alertat poliţia.

Imediat, autorităţile au demarat acţiuni de căutare şi au cerut ajutorul populaţiei pentru a o identifica pe faţă.

În această dimineaţă, copila a fost găsită acasă la prietenul ei, un tânăr de 24 de ani, scrie Observator.

„Minoră a fost identificată de poliţişti la domiciliul unui tânăr de 24 de ani, din comuna Dănciuleşti”, a transmis IPJ Gorj. Poliţia continua cercetările în caz.

O minoră de 16 ani a dispărut la Caracal

Poliţiştii din Olt cauta o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Caracal şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Caracal au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arăta într-un comunicat al IPJ Olt.

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi. Acestea au fost aduse în izolare de către poliţişti. Nu ieşiseră din centru din lună martie şi au spus autorităţilor că au vrut să facă o ieşire. Cele două fete au fugit împreună cu o altă minoră de 15 ani şi un băiat de 12 ani. Psihologii centrului se ocupă acum de caz

Două adolescente cu COVID-19, dispărute pe data de 26 august după ce au sărit gardul de la una dintre locaţiile în care erau izolate, au fugit la iubiţii lor. După ce reprezentanţii centrului le-au anunţat dispariţia, cele două tinere cu handicap neuropsihic au fost găsite de poliţiştii ieşeni şi readuse în centru. Adolescentele au speculat un moment de neatenţie al îngrijitorilor şi au sărit poarta împreună cu alţi doi minori. Aşa cum spun reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) din Iaşi, cele două adolescente au fost găsite la iubiţi, cealaltă, de 15 ani, s-a prezentat singură, iar copilul de 12 ani a venit la centru ieri dimineaţă după ce a simţit că i se face foame.

Adauga un comentariu