Local

Minune la Iași! Politehnica rămâne în Superligă după o seară magică în fața la 10.000 de suporteri – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 mai 2024
_____ Vizualizări 18 Comentarii
Minune la Iași Politehnica rămâne în Superligă după o seară magică în fața la 10.000 de suporteri - FOTO VIDEO
Echipa lui Tony a fost aplaudată de tot stadionul la finalul unui sezon dificil, dar cu un final fericit

Bucurie enormă pe stadionul „Emil Alexandrescu” după ce Poli Iași a câștigat partida cu Petrolul Ploiești, 2-0. Datorită rezultatelor din celelalte meciuri ieșenii au rămas în Superliga. Echipa lui Tony a fost aplaudată de tot stadionul la finalul unui sezon dificil, dar cu un final fericit. Politehnica Iași continuă astfel povestea în Superligă și din sezonul viitor.

Comentarii
  • Asta-i Poli Iași? Asta-i o adunătură! Iau impozite pe parcări și spații comerciale de la ieșeni și îi aruncă la impotenții de pseudofotbaliști.
    Trebuie desființată această mașinărie de votanți.

  • exact ultimele 2 etape victorie pe linie fara a primi gol. doua valize date de Chirica din bani nostrii. se stie ca masa de votanti a Primarie sunt si suporterii Iasului. o data retrogradat in Liga 2-a, Chirica pierdea voturi si scaunul de primar. asa a fost si pe timpul lui Nichita.

  • Mi se pare tare ,,JUCAM CA SA NU RETROGRADĂM,,nu jucam pentru victorii,cupe europene,juvam ca să ne purtăm lauda ca jucam fotbal,cam atat,bine si pentru tantalai fara serviciu din Iași care Beau la stadion,seminte,si urlă ca tâmpiții,,,HAI OI PULI,SCUZE POLI,,!

  • BRAVO POLIIIIIIIII!! BRAVO CHIRICA, MULTUMIM DOMNULE PRIMAR, NE-ATI FACUT O BUCURIE IMENSA !! VREM BANI MAI MULTI LA FOTBAL, CA SA JUCAM SI NOI IN PLAY OFF !! DOAMNE AJUTA, MULTUMESC LUI DUMNEZEU PT SEARA DE IERI !!! BRAVO TUTUROR BRAVO DLE SFAITER, BRAVO TONY, BRAVO LUNG, TODOROSKY, ILIE, SAMAYOA, STEFANOVICI, MARCHIONI, ITU, BETTAIEB, BUS, ALIN ROMAN SI TOTI CEILALTI BRAVO PT O SEARA MAGICA !!

  • Recuperati sigla si vom reveni la echipa sa facem performanta !! Pana ce echipa nu are identitate, nu vom reveni la stadion !!

  • astia care comenteaza negativ sunt niste frustrati care nu au realizat nimic la viata lor ! ba, am prieteni ”tantalai fara serviciu” :))) care sunt doctori la Spiridon, sunt patroni..care au mers la meci aseara si au strigat pt Poli, stiu contabili …oameni cu functie, care au strigat din toti plamanii IASUL IASUL IASUL IASUL !! vai de capul vostru !! iesenii isi doresc fotbal de liga 1 !! sigur, nu ne-am mai dori sa avem emotii cu retrogradarea, dar uitati va si voi ce greu se castiga, liga 1 a devnit o liga f echilibrata unde oricine poate bate pe oricine, pt ca toate echipele platesc salarii f mari, nu doar noi! felicitari tuturor !! si dlui primar, de ce nu? pt ca a asigurat fondurile necesare !

Adauga un comentariu