Cancan

Mioara Roman, detalii inedite din biografie. Cine a fost primul ei soț și ce spune despre căsnicia cu Petre Roman

Publicat: 14 sept. 2021
Mioara Roman biografie
Mioara Roman trăiește acum într-un loc special care beneficiază de un restaurant de lux și o sală de sport

Cu privire la Mioara Roman, anumite detalii din biografie vor surprinde cu siguranță, deoarece toată lumea o percepe ca prima soție a lui Petre Roman. Cu toate acestea, mama Oanei Roman a mai avut un mariaj, care a durat 12 ani, din care a rezultat fiica ei cea mare, Catinca. Și totuși ea a dezvăluit în urmă cu ceva timp că adevărata iubire a vieții sale a fost fostul premier al României.

Fosta soție a lui Petre Roman este acum total schimbată, după operația dificilă prin care a trecut la începutul anului. Mai mult, deoarece suferă de o afecțiune degenerativă, ea a fost internată de câteva ori într-un azil de lux pentru a fi supravegheată corespunzător. Așadar, se poate spune că acum, Mioara Roman trăieşte o adevărată dramă, după ce în urmă cu câțiva ani trăia relaxată într-o locuință de lux din Primăverii. Spre finele anului trecut, aceasta ajunsese să locuiască într-un bloc modest, pe Şoseaua Chitilia.

Mioara Roman, detalii inedite din biografie

Mioara și Petre Roman au avut o căsnicie de lungă durată, care s-a întins din 1974 până în 2007, când au decis să divorțeze. Atunci, fostul premier și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a devenit din nou tată, al unui băiat pe nume Petrus Roman. Însă din căsnicia cu Mioara a rezultat fiica sa Oana Roman. În urmă cu ceva timp, Mioara a vorbit despre mariajul cu fostul soț și a povestit cum au decurs lucrurile între ei, înainte de despărțire.

Femeia a mărturisit în urmă cu ceva vreme că Petre Roman a fost marea ei iubire, sentimentele dintre cei doi fiind sincere și profunde. Și aceasta chiar dacă Mioara nu mai avea prea multă încredere în căsătorie, după primul ei mariaj.

„A fost o foarte mare dragoste. Adevărata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar și matură și profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”, a declarat Mioara Roman.

Mama Oanei Roman a dezvăluit că fostul ei soț nu s-ar fi îndrăgostit din prima de ea, însă în anii pe care i-au petrecut împreună a ajuns să o iubească foarte mult și au petrecut multe momente fericite.

Oana Roman a fost marcată de divorțul părinților

Vestea că părinții ei se despart a marcat-o foarte tare pe Oana Roman, chiar dacă vedeta nu mai era un copil atunci când a aflat de divorț. Deși au trecut mulți ani de atunci, fiica celor doi a povestit că este încă afectată de separarea acestora și simte o dezamăgire, din cauza modului în care s-au desfășurat lucrurile.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată”, a spus Oana Roman într-o emisiune tv.

Cine a fost primul soț al Mioarei Roman

Toată lumea îl cunoaște pe Petre Roman, însă înainte acestuia, Mioara a mai fost măritată o dată cu un bărbat cu care o are pe Catinca. Primul ei soț ei se numea Iosif Zilahy, cu care Mioara a fost căsătorită timp de 12 ani. Mioara Roman avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Iosif Zilahy, care la acea vreme avea 27 de ani.

„M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, a dezvăluit primul partener de viață al Mioarei Roman.

Chiar dacă s-au despărțit, Mioara Roman și Iosif Zilahy au rămas în relații de amiciție, ținând legătura cu fiica sa și cu ex-soția. Bărbatul i-a fost alături Miorei Roman atât când aceasta a fost părăsită de Petre Roman, dar și ori de câte ori vedeta a avut probleme de sănătate. În altă ordine de idei, Mioara Roman, vizavi de aceste dezvăluiri din biografie, va rămâne percepută ca fiind soția primului premier român postdecembrist.
Comentarii
Adauga un comentariu