Cancan ultimă oră

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult: „Din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva”

Publicat: 26 iul. 2021
Mirabela Dauer cu ochelari ingandurata
Mirabela Dauer a slăbit foarte mult

Mirabela Dauer a vorbit, într-un interviu recent, despre bărbatul pe care l-a iubit, cel pe care îl consideră încă sufletul ei pereche. Din păcate, el a murit în urmă cu câțiva ani.

Artista, care este cunoscută pentru sinceritatea ei debordantă, spune că de când s-a despărțit de el, acum 21 de ani, nu a existat niciun moment în care nu s-a gândit la el, cu regret.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit Mirabela Dauer, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

S-a stins din viață la puțin timp după ce relația s-a încheiat

La puțin timp după ce s-au despărțit, Mirabela Dauer a aflat întâmplător că sufletul ei pereche a plecat, prea devreme, în lumea celor drepți.

„Din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară.

Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai adăugat celebra artistă.

Cântăreața a trecut prin două căsătorii, dar din fiecare a avut câte ceva de învățat și a rămas cu amintiri multe, din aceste experiențe. Prima oară când interpreta a făcut pasul cel mare se afla la vârsta majoratului, însă mariajul a durat numai cinci ani.

Adauga un comentariu