Cancan ultimă oră

Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit. Artistul este din nou burlac

Publicat: 01 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit. Artistul este din nou burlac
Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit

Mircea Eremia și Maria Lungu au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Cei doi au trăit o poveste destul de scurtă de iubire, însă aveau planuri mari de viitor.

Deși păreau fericiți împreună, artistul a spus că nu se mai află într-o relație, semn că ruptura a avut loc de curând. Fosta iubită a lui Mircea Eremeie este chiar Maria Lungu, fosta concurentă de la Puterea dragostei, marca Kanal D.

Părea că totul merge de minune. Cei doi îndrăgostiți aveau deja planuri mari de viitor, inclusiv ideea de a-și uni destinele. Acum o lună și jumătate, artistul i-a cerut iubitei sale să se mute, împreună, la București. Se știe că blondina locuiește în Chișinău, Republica Moldova, însă cei doi se vizitau destul de des.

Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit

Fratele Alinei Eremia și Maria Lungu, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, de la postul Kanal D, au trăit o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă pentru scurt timp. Invitat în emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars, pentru a-și promova noul single, Mircea Eremia a dat de înțeles că este din nou burlac, deoarece a spus fără să ezite că nu are o relație.

„N-are băiatu’ iubită. Momentan nu am o relație”, a dezvăluit Mircea Eremia, scrie Spynews.

Cum s-au cunoscut Mircea Eremia și Maria Lungu

Mircea Eremia și-a oficializat relația cu Maria Lungu, după ce aceștia au preferat, inițial, să nu vorbească în public despre asta. Fratele Alinei Eremia a povestit cum s-au cunoscut și încet, încet, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

„Maria a venit la mine la câteva concerte, unde s-a distrat foarte frumos și cred că acolo s-au aprins scânteile mai mult. Cred că cel mai mult a atras-o la mine balansul, cântam cu percuțiile atunci, flexul. Cântam și piese de dragoste, dar erau în arabă, nu cred că a înțeles prea multe, dar cred că ce i-am transmis a fost important”, și-a amintit cântărețul.

„Ne alintăm iubirea mea și puișor.(…) În viitor, cred că o să o cer pe Maria de nevastă. Maria, să te pregătești!”, a mai spus Mircea Eremia, la podcast.

Adauga un comentariu