Sport

Mircea Lucescu a încercat să-l aducă pe marele Gianluigi Buffon în Ucraina! Dezvăluirea antrenorului

Publicat: 27 apr. 2021
Mircea Lucescu si Gianluigi Buffon
Mircea Lucescu a recunoscut că a încercat să-l transfere pe Gianluigi Buffon, de la Juventus, în perioada în care o antrena pe Șahtior Donețk, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a acordat un interviu în presa din Italia, unde a vorbit și despre un transfer de răsunet pe care l-a încercat în urmă cu câțiva ani. „Il Luce” a recunoscut că a încercat să-l transfere pe legendarul portar Gianluigi Buffon, de la Juventus, în perioada în care o antrena pe Șahtior Donețk, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

„Am încercat să-l aduc pe Buffon când eram la Șahtior, e adevărat, dar a trecut acel moment și cred că acum nu se mai poate. Pare imposibil în acest moment, la Dinamo Kiev”, a spus Mircea Lucescu, pentru Tuttosport, citat de tuttomercatoweb.com.

Gianluigi Buffon joacă la Juventus din 2001, după tranferul de la Parma

Într-un interviu mai vechi acordat de Mircea Lucescu, antrenorul a dezvăluit că oferta lui Șahtior pentru Buffon data din ianuarie 2013, iar transferul nu s-a mai făcut pentru că portarul lui Juventus își dorea să rămână la formația din Torino.
Antrenorul lui Dinamo Kiev a vorbit și despre posibilitatea ca Roberto De Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj, în prezent antrenor la Sassuolo, să o preia pe Șahtior
Donețk, rivala echipei sale din Ucraina:

„Nu mi-e teamă, m-aș bucura să vină. Ar aduce idei noi și ar fi binevenit”. Gianluigi Buffon (43 de ani) joacă la Juventus din 2001, după tranferul de la Parma.

Portarul a făcut o pauză de un sezon, în stagiunea 2018/2019, când a evoluat pentru PSG.

683 de meciuri a strâns Buffon la Juventus

Adauga un comentariu