Local

Mircea Manolache, fără mască în campanie electorală: Un lacheu de-al său stă cu mâna la sex! – FOTO

Publicat: 03 sept. 2020
ALT=
Mircea Manolache, fără mască în campanie electorală: Un lacheu de-al său stă cu mâna la sex!

Interlopul notoriu Mircea Manolache și-a luat gloata de slugi și a pornit în campanie electorală prin comunele ieșene. Interlopul Mircea Manolache a fost surprins în mai multe poze făcute de colegii de campanie, la Șipote.

Mircea Manolache, fără mască în campanie electorală: Un lacheu de-al său stă cu mâna la sex!

Acestuia pare să nu-i pese de regulile de prevenire a infectării cu COVID-19 și stă fără mască de protecție. Un alt lacheu de-al lui Mircea manolache dă dovadă de o nesimțire crasă, fiijnd surprins într-o poza cum stă cu mâna la sex.

„Acțiune electorală in PIATA de la SIPOTE !

La acțiune au participat dl Puiu Constantin actual și viitor primar,dl Mircea Manolache – consilier judetean, Ing Ovidiu Laicu , Munteanu Gheorghe – Dir gen TRANS GIGEL SRL SIPOTE alături de candidații PSD la CL SIPOTE !

Acțiunea sa bucurat de mult succes !“, a scris Mugurel Laicu pe pagina sa de Facebook.

Disperare mare la PSD Iași: Oamenii lui Maricel Popa dau mită electorală în campanie

Mai multe persoane îmbrăcate în tricouri și cu șepci cu sigla PSD împart băuturi alcoolice localnicilor în campania pentru alegerile locale 2020. Asta fără a ține cont de distanțarea fizică cauzată de pandemia COVID-19. Nu s-a respectat nici regula cu masca de protecție obligatorie, regulă impusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). Din partea PSD va candida Viorel Vasile Murariu, actualul primar Vasile Macovei nemaidorind să candideze. Oamenii candidatului PSD nu au ținut cont de nicio regulă și au distribuit alimente și băutură ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Plângere la BEC și la Poliție pentru încălcarea legii. Nicio regulă respectată de PSD Iași

Reporterii Cotidianului BZI au încercat să ia legătura cu reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție (BEC) Focuri, însă aceștia nu au răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta situația. Târgul organizat în comuna Focuri a fost folosit de cei de la PSD Iași, organizație controlată de Maricel Popa, pentru a oferi cu mici, bere și manele. Târgul s-a ținut pe o suprafață deținută de fostul primar al comunei. Chiar dacă nu este spațiu public, fiind vorba de o activitate comercială, regula cu masca și distanțarea fizică era obligatorie.
Îmbrăcați cu însemnele PSD, cei de la Focuri i-au momit pe localnici cu astfel de mită electorală încâlcând legislația emisă de Autoritatea Electorală Permanentă pentru alegerile locale 2020.

„În campania electorală, partidelor politice (…) le sunt interzise achiziționarea, oferirea, distribuirea sau darea, în mod direct sau indirect, a pixurilor, a cănilor, a ceasurilor, a tricourilor, a jachetelor, a gecilor, a impermeabilelor, a pelerinelor, a vestelor, a șepcilor, a căciulilor, a fularelor, a sacoșelor, a pungilor, a umbrelelor, a găleților, a brichetelor, a chibriturilor, a produselor alimentare, a produselor alcoolice, a țigărilor și a altor produse asemenea”, se arată în articolul 26 din hotărârea 4/2020 emisă de Autoritatea Electorală Permanentă.

Poliția trebuie să se autosesizeze. Masca de protecție era facultativă printre oamenii din partid

La Focuri, PSD Iași nu a încălcat doar legea electorală, ci nu a respectat nici hotărârea luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Comitetul a hotărât ca masca de protecție să fie obligatorie în spațiile publice deschise, dar și unde sunt activități comerciale, pentru a se limita răspândirea virusului COVID-19. În ciuda acestei decizii, la Focuri nu s-a ținut cont de nicio regulă. În acest caz, Poliția ar trebui să se autosesizeze și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Prefectul Marian Grigoraș a menționat faptul că situația de la Focuri a ajuns la Poliție, unde va fi cercetată.

„Situația semnalată la Focuri este în cercetare la nivelul IPJ Iași, urmând a fi luate măsurile legale”, a menționat prefectul județului Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu