National

Mircea Negulescu îl atacă dur pe Florian Coldea: Trebuia arestat

Publicat: 08 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Negulescu îl atacă dur pe Florian Coldea Trebuia arestat
Florian Coldea a fost audiat de magistrati

Procurorul Mircea Negulescu, poreclit ”portocală” lansează acuzaţii grave la adresa fostului şef SRI, Florian Coldea. Conform unor declaraţii făcute de controversatul procuror, audierile generalului Coldea au fost o adevărată mascaradă.

Într-o intervenţie pentru un post de televiziune, procurorul consideră că se doreşte albirea lui Sebastian Ghiţă, iar întreaga audiere este o mascaradă. Interesant este faptul că procurorul „Portocală” crede, culmea, într-un stat paralel.

Mascarada judiciară şi statul paralel, spune Mircea Negulescu

Procurorul „Portocală” consideră că procesul de astăzi a fost o mascaradă şi o încercare de a-l scăpa de responsabilitate pe Sebastian Ghiţă. Totuşi, opinia publică este uimită de faptul că procurorul controversat afirmă de existenţa unui stat paralel.

”Din punctul meu de vedere, astăzi am asistat la o mascaradă judiciară. Statul paralel există și, din păcate, produce consecințe în continuare, iar astăzi a mimat interesul aflării adevărului judiciar. Citarea domnului Coldea și a lui Sabin Iancu trebuie privită în altă paradigmă. De fapt, procurorul de caz încearcă să-și securizeze acuzațiile și dorește cu disperare să-l albească pe Sebastian Ghiță.

Din punctul meu de vedere, dl Coldea ar fi trebuit să fie chemat la secția militară a DNA și propus pentru reținere și arestare pentru luare de mită dovedită de Sebastian Ghiță. Dl Sebastian Ghiță a produs niște probe, a arătat o factură și mă refer la sejurul în Seychelles. Dar ce să se întâmple dacă statul paralel funcționează… e complicat”, a declarat Mircea Negulescu, după audierea lui Florian Coldea la Secția Specială, relatează Realitatea.net.

Florian Coldea nu l-a văzut niciodată pe Mircea Negulescu

Controversatul Florian Coldea a declarat faptul că nu l-a văzut niciodată pe Mircea Negulescu şi neagă acuzaţiile fostului procuror.

”STS poate să confirme dacă dl Coldea a vorbit cu mine. Dl Coldea are o declarație nuanțată. Este adevărat, cât am fost procuror la DNA niciodată nu a vorbit cu mine, însă nu spune de perioada când eram procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești. Era foarte interesat de dosarul Lukoil.

Florian Coldea şi Mircea Negulescu, pioni din statul paralel

Dezvăluirile din presă au fost cu adevărat şocante despre cei doi. Florian Coldea, fostul şef SRI, a fost acuzat de numeroase intervenţii în justiţie. Pe vremea când se afla la şefia operativă a celui mai important serviciu de informaţii din România, Coldea conducea cu o mână de fier şi avea multe conexiuni în lumea justiţiei. De numele lui se leagă numeroase scandaluri precum interceptări ilegale sau faptul că ar fi şantajat magistraţi pentru a interveni în anumite procese politice.

Pe de altă parte, Mircea Negulescu este şi el un adevărat pion. Numeroase înregistrări demonstrează modul cum fostul procuror DNA ar fi deschis dosare penale doar pentru că anumite persoane îl deranjau, sau unele erau nişte ţinte politice.

Adauga un comentariu