Actualitate

Mircea Radu, despre revenirea în televiziune. Ce a spus despre emisiunea „Din dragoste”

Publicat: 22 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Radu despre revenirea în televiziune. Ce a spus despre emisiunea Din dragoste
Pe când prezenta emisiunea „Din Dragoste”, Mircea Radu era una dintre cele mai populare vedete TV

Mircea Radu a fost întrebat recent despre revenirea în televiziune, într-o sesiune de întrerbări și răspunsuri cu studenți de la SNSPA. În prezent, vedeta TV a începutului anilor 2000 duce o viață liniștită de care este mulțumit. Mircea Radu mai susține că emisiunea „Din dragoste” l-a consumat și uzat într-o mare măsură.

Emisiunea „Din dragoste” prezentată de Mircea Radu la începutul anilor 2000 a fost regina audiențelor. Succesul a durat nouă ani, iar fanii au fost extrem de triști când Mircea Radu și-a anunțat retragerea. Deși a trecut mult timp de atunci și au apărut zeci de emisiuni de divertisment între timp, încă i se mai duce dorul emisiunii „Din dragoste” și se dorește revenirea ei la TV.

Mircea Radu, despre revenirea în televiziune

Mircea Radu, care făcea furori cu emisiunea „Din dragoste”, în urmă cu 20 de ani, a renunțat la televiziune pentru a duce o viață liniștită în Piatra Neamț. Deşi nimeni nu se aştepta, fostul prezentator a lăsat în spate agitaţia din Capitală şi s-a mutat într-un loc liniştit la casă, se ocupă de livadă, dar mai are și alte preocupări.

Mircea Radu a fost, recent, invitat la o discuție cu studenții de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice SNSPA și a postat pe Facebook câteva dintre întrebările tinerilor și răspunsurile date de el. Interesl principal îl reprezintă încă emisiunea „Din dragoste”, de care este atât de legat numele lui Mircea Radu și revenirea lui în televiziune.

„O oră grozavă și îmbucurătoare în fața studenților de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice SNSPA – București, la invitația prof.dr. Mihaela Rusu. Câteva întrebări din partea lor și răspunsurile:

Î: Care e secretul unei cariere de succes?
R: Nu știu niciun secret. Ingrediente ar putea fi pasiunea și hărnicia. Și curajul de a spune nu, atunci când trebuie.
Î: E greu de vorbit cu invitații, în direct?
R: E cel mai ușor lucru. Trebuie doar să fii bine pregătit și să te porți natural.
Î: Cât de dificil de luat sunt hotărârile fundamentale? (se vorbea despre trecerea de la știri la divertisment)
R: Sunt grele pentru că riști totul pe o carte. Dar sunt și ușoare pentru că o astfel de decizie se ia cu inima iar ce simți (pur și simplu se simte) nu te poate înșela.
Î: Care a fost cel mai mare compliment?
R: Marți seara, de cele mai multe ori, mi se ardea mâncarea pe foc. (marți, de la 20.30, începea Din Dragoste)
Î: Se va mai face vreodată emisiunea Din Dragoste?
R: Cu mine? (râde)
Î: Vă veți întoarce în televiziune?
R: Niciodată să nu spui niciodată.”, a postat Mircea Radu pe Facebook.

Mircea Radu a prezentat timp de 9 ani emisiunea „Din Dragoste”

Emisiunea „Din Dragoste” a fost, timp de 9 ani, lider de audiență, iar Mircea Radu, una dintre cele mai populare vedete TV. Însă, viața lui din spatele camerelor nu era la fel de strălucitoare pe vremea aceea.

Mulți dintre fanii emisiunii au suferit când producția a fost scoasă de pe post, dar Mircea Radu s-a bucurat că a putut reveni la o viață normală. Acesta spune că în timpul celebrei emisiuni avea viața unui șofer de TIR, mereu pe drumuri.

„Este un consum extraordinar de resurse. De exemplu, tu te uitai la emisiunea «Din dragoste» o dată pe săptămână, două ore. Pentru emisiunea aia, eu munceam șase zile din șapte și munceam nu în București! Aveam o viață de șofer de TIR, adică eram astăzi în București, dar mâine plecam la Satu Mare. După aia, plecam în Maramureș, după aia coboram în Cluj și așa mai departe.

Chestiunea asta am făcut-o an de an, timp de nouă ani, gândește-te ce uzură extraordinară! Succesul te ține, dar trebuie văzută și cealaltă jumătate a paharului, care de multe ori contează!”,dezvăluia Mircea Radu în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu