Cultural

De ce a renunțat Mircea Radu la cariera în televiziune. Ce spune fostul prezentator despre soția sa

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce a renunțat Mircea Radu la cariera în televiziune. Ce spune fostul prezentator despre soția sa
Mircea Radu nu regretă că a renunțat la cariera în televiziune și se dedică familiei sale frumoase de care este tare mândru.

Multă lume se întreabă de ce a renunțat Mircea Radu la cariera în televiziune. Faimosul și râvnitul burlac de odinioară s-a retras din lumina reflectoarelor, iar în prezent se dedică partenerei sale de viață și celor doi copii superbi. Mai mult, Mircea Radu s-a reinventat pe plan profesional și nu regretă faptul că nu mai apare la tv sau la evenimentele mondene. Puțini sunt cei care știu cine este femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii de care este tare mândru. Iată ce spune fostul prezentator despre soția sa.

Mircea Radu a renunțat la televiziune de dragul familiei

Mircea Radu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Faimosul prezentator are o carieră impresionantă și se bucură din plin de admirația publicului autohton. După nenumărate proiecte de succes, acesta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei sale frumoase.

Cu toate că a avut parte de multe povești de dragoste tumultuoase, Mircea Radu a fost cucerit definitiv de Raluca Olaru, actuala soție. Cei doi au împreună o fată și un băiat de care sunt tare mândri. Fostul prezentator s-a mutat din Capitală, iar în prezent locuiește cu familia în Piatra Neamț. Mai mult, acesta s-a reinventat pe plan profesional, se ocupă de grădinărit și de gătit. Deși nu mai apare atât de des la tv, Mircea Radu este extrem de activ pe rețelele de socializare și împărtășește fanilor săi experiențe și întâmplări din viața de familie.

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit.”, a declarat fostul prezentator tv.

În prezent, Mircea Radu se bucură din plin de viața de familie și este un soț și un tată devotat. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba mama copiilor săi și se declară un bărbat împlinit la vârsta de 53 de ani.

Și colegul său de breaslă, prezentatorul Cosmin Stan are o familie superbă și se mândrește cu soția sa. De asemenea, îndrăgita artistă Ozana Barabancea are o relație deosebită cu copiii săi și radiază de fericire alături de aceștia.

Ce spune fostul prezentator despre partenera lui de viață

Mircea Radu și Raluca Olaru formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au unit destinele în anul 2013, iar de atunci sunt de nedespărțit. Aceștia au împreună o fată și un băiat și se bucură din plin de rolul de părinți. Soția lui Mircea Radu este de profesie medic oncolog și apare destul de rar în lumina reflectoarelor. Aceasta este extrem de discretă și preferă să stea departe de ochii curioșilor.

Mircea Radu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe frumoasa lui soție alături de care are un mariaj fericit de mulți ani.

,,Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu.”, a declarat acesta.

Fostul prezentator tv a dezvăluit cum este el în ipostaza de soț și tată și a oferit câteva detalii inedite din viața de familie.

„Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu.”, a mai precizat Mircea Radu.

Mircea Radu nu regretă că a renunțat la cariera în televiziune și se dedică familiei sale frumoase de care este tare mândru. Fostul prezentator locuiește în prezent în Piatra Neamț și se bucură din plin de viață alături de soție și de cei doi copii. Acesta este extrem de activ în mediul online și are o relație deosebită cu fanii săi.

Adauga un comentariu