Local

Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Poli Iaşi. Daniel Pancu ar putea fi noul antrenor

Publicat: 07 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Poli Iaşi. Daniel Pancu ar putea fi noul antrenor
Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Poli Iaşi

Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Poli Iaşi. Decizia a venit în urmă cu puţin timp, şi a fost luată de conducerea echipei din Copou. Contractul fostului antrenor al Poli Iaşi s-a terminat în urmă cu câteva zile şi nu a mai fost prelungit de oficialităţi.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Poli Iaşi

Mircea Rednic nu mai este antrenorul celor de la Poli Iaşi. Într-un mesaj postat pe site-ul clubului, oficialităţile îi mulţumesc antrenorului pentru serviciile prestate. Mesajul a fost publicat pe site-ul oficial:

” Mulțumim, COACH!
Pentru că ai simțit, autentic, alb-albastru!
Pentru dedicare!
Pentru curajul de a fi umăr la umăr cu noi la greu!
Pentru că, împreună, am reconfirmat traseul unui simbol!
Iașul a câștigat un prieten, amintiri și o pagină de istorie fotbalistică!
Pentru toate, vei fi RESPECTAT în Copou!”

Mircea Rednic spunea că a rămas liber de contract

În urmă cu o zi, pe data de 6 august 2020, Mircea Rednic explica faptul că a rămas liber de contract şi că va purta discuţii cu conducerea clubului pentru o eventuală nouă înţelegere

„Contractul meu s-a terminat acum. O să vedem, voi da un răspuns până la finalul săptămânii. Mă simt bine la Iași, avem un grup bun, mereu au fost alături de mine. Avem un președinte bun, care a reacționat foarte bine la cazul cu Cabral, dacă era după noi ne urcăm în autocar și plecăm la Iași. El a avut răbdare, a cerut să mai facem un test și am jucat. Iași nu merită să retrogradeze”, a spus Rednic, după finalul sezonului.

Poli Iaşi l-a cooptat pe Rednic în ianuarie

Poli Iaşi l-a cooptat în echipă pe Mircea Rednic pe data de 8 ianuarie 2020. Acesta venise ca să salveze echipa de la retrogradare. Totuşi, deşi obiectivul nu a fost atins, Poli Iaşi s-a salvat de la retrogradare după ce Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât ca ierarhia play-out să se stabilească pe baza mediei punctelor pe meci. În acest fel, Poli Iaşi a terminat pe locul 11 în clasament şi s-a salvat de la retrogradarea în liga a doua

Cine va fi antrenor la Poli Iaşi

Conform surselor noastre, în aceste momente se poartă negocieri pentru venirea unui nou antrenor la echipa din Copou. Sunt vehiculate mai multe nume de antrenori, dar nimic nu este sigur. Pe parcurs ce se vor purta discuţiile, Cotidianul BZI.RO va oferi detalii în premieră despre stadiul negocierilor. Totuși, cele mai avansate negocieri se poartă între oficialii ieșeni si Daniel Pancu.

Ionel Dănciulescu: ”E principala cauză care a dus la declinul nostru”

”Tot acest sezon a fost de coșmar. Nereușit din toate punctele de vedere. Odată cu începutul de sezon, cu îndepărtarea lui Mircea Rednic. E principala cauză care a dus la începutul declinului nostru în acest sezon.

Sunt convins că lucrurile n-ar fi ajuns în această situație. Acest sezon a fost plin numai de eșecuri, de lucruri negative. O parte din vină o are și conducerea administrativă, e o vină pe care trebuie să și-o asume toată lumea. Cel mai important este că am reușit să salvăm Dinamo. Sper să învățăm din greșelile trecutului”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Adauga un comentariu