National

Mirel, criminalul studentei din Timișoara, era bolnav de gelozie. Tânărul ar fi fost agresiv și cu fosta iubită

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirel criminalul studentei din Timișoara era bolnav de gelozie. Tânărul ar fi fost agresiv și cu fosta iubită
Mirel Dragomir a ucis-o pe Andreea Morega cu zeci de lovituri de cuțit într-o criză de gelozie

Mirel Dragomir, criminalul studentei din Timișoara, era bolnav de gelozie, potrivit fostei iubite, cu care ar fi fost agresiv de câteva ori. Acesta a ucis-o recent pe Andreea Morega, o colegă de facultate, pentru care făcuse o obsesie. Tânărul a folosit două cuțite, cu care i-a aplicat zeci de lovituri fetei, într-o criză de gelozie.

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul crimei de la Timișoara, unde un tânăr în vârstă de 23 de ani a ucis-o pe Andreea. Vestea a îngrozit pe toată lumea, iar consătenii lui Mirel, din localitatea Pojejena de Sus, nu își pot închipui că Mirel a recurs la un asemenea gest. Vecinii îl știau drept un copil cuminte, credincios și care învăța bine, fiind în prezent student la Medicină și Teologie.

Mirel, criminalul studentei din Timișoara, era bolnav de gelozie

Apropiații lui Mirel Dragomir spun că acesta nu ar fi fost la prima abatere. În trecut, s-ar fi comportat urât cu fosta sa iubită, iar aceasta l-a părăsit în cele din urmă. Din spusele unor apropiați, Mirel era extrem de posesiv și gelos.

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit”, a mărturisit o cunoștință a lui Mirel.

În urmă cu doar câteva zile, vestea că Mirel Dragomir a ucis-o pe Andreea, studenta la Medicină, a cutremurat o țară întreagă. Tânărul a folosit două cuțite și a înjunghiat-o de zeci de ori. Victima era prietenă cu sora agresorului, acesta fiind și motivul pentru care se afla în apartamentul în care s-a petrecut totul.

Din nefericire, trupul neînsuflețit a fost descoperit abia câteva ore mai târziu, atunci când prietena acesteia a bănuit că ceva rău s-a întâmplat și a forțat ușa dormitorului. În fața anchetatorilor, Mirel și-a recunoscut faptele și a povestit pas cu pas tot ceea ce s-a întâmplat, dar și traseul pe care l-a parcurs după ce a comis crima.

Mirel nu avea o relație bună nici cu părinții săi

Totodată, prietenii săi din copilărie spun că băiatul nu ar fi avut o relație apropiată nici cu părinții săi, iar aceștia ar fi fost întotdeauna extrem de stricți. În familia lor, învățătura, dar și credința erau extrem de importante, tocmai de aceea oamenii sunt șocați de gestul neașteptat la care a recurs acesta.

Cu toate acestea, cei care l-au cunoscut pe tânăr consideră că și lipsa comunicării cu părinții l-au influențat în mod negativ. Era o persoană introvertită, iar în familia lor nu se dezbăteau astfel de subiecte.

„Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo”, a mai spus persoana apropiată ucigașului.

 

Adauga un comentariu