Cancan

Mirela Vaida are probleme de sănătate. ”Nu pot dormi nopţile, nu pot respira”

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida are probleme de sănătate. Nu pot dormi nopţile nu pot respira
Mirela Vaida are probleme de sănătate. Vedeta TV este alergica la ambrozie

Mirela Vaida are probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Acces Direct se afla într-o situaţie neplăcută întrucât nu poate să respire noaptea şi stă trează până în zori. ”Cred că sunt puţin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopţile, nu pot respira, nu pot face nimic”, a spus vedetă TV.

Îndrăgită prezentatoare de la Acces Direct se confruntă cu probleme de sănătate. Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor cauza nopţilor sale nedormite. Conform spuselor sale, prezentatoarea TV este alergică la ambrozie. Din acest cauza ea nu poate să respire şi face multe nopţi albe.

Mirela Vaida are probleme de sănătate. Vedeta este alergică la ambrozie

”Cred că sunt puţin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopţile, nu pot respira, nu pot face nimic.

Probabil că ştiţi unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică şi alergie la ambrozie sau la orice altceva eşti nenorocit.

Nu sunt răcită. Şi când strănut, săracii colegi, că vă daţi seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuţi? Aşa se uită toată lumea la mine, eu la ei şi spun e rinita. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, apariţie incendiara în platoul Acces Direct

Ieri, în cadrul platoului emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Mirela Vaida a avut o apariţie incendiara. Ea şi-a surprins fanii cu o ţinută provocatoare. Evident, numărul complimentelor de la colegii şi fanii săi nu au întârziat să apară.

Pentru ediţia de ieri de la Acces Direct, moderatoarea emisiunii Mirela Vaida a ales o rochie cu o croială seducătoare şi… provocatoare. Prezentatoarea a radiat de când a intrat în platoul emisiunii de la Antena 1 şi a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre ţinută pe care a îmbrăcat-o. Colegii, dar mai ales fanii au copleşit-o cu numărul complimentelor.

Chiar dacă are 38 de ani şi trei copii, Mirela Vaida se mândreşte cu un corp superb, motiv pentru care nu face niciun pas înapoi atunci când i se propun anumite ţinute de la garderobă. Aşa a făcut şi ieri când şi-a făcut apariţia la TV într-o rochie scurtă albă, cu volane şi un imprimeu cu căţei.

“Rochia pe care o port are nişte impremieuri cu căţei. Sigur, nu e pentru o femeie serioasă ca mine. Uitaţi ce decolteu am. Am rugat să se dea burtiera umpic mai sus, că aşa e rochia, ce să facem, să mai forţăm umpic vara că anul viitor cine ştie…”, a afirmat moderatoarea de la Antena 1.

“Rochiţa foarte frumoasă! Tu eşti foarte frumoasă, sexy, deosebită! Emisiuni frumoase şi interesante. Woaw!”, “Cu trei copii şi ce bine arăţi! Mândru trebuie să fie soţul tău”, “Da, Mirela, este foarte frumoasă, să te îmbraci mai des în rochie”, “Ai picioare mişto”, “Eşti minunată, te-am văzut şi azi, da”, “Rochiţa este foarte frumoasă, dar şi persoana este deosebită” sunt doar şase dintre comentariile primite de Mirela Vaida la postarea de mai jos, după ce şi-a întrebat susţinătorii dacă le place ţinuta ei.

Adauga un comentariu