Cancan

Mirela Vaida, apariţie incendiară în platoul Acces Direct. “Nu e pentru o femeie serioasă ca mine. Uitaţi ce…”

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida apariţie incendiară în platoul Acces Direct. Nu e pentru o femeie serioasă ca mine. Uitaţi ce
Mirela Vaida nu şi-a trimis copiii la grădiniţă şi critică autorităţile

Ieri, în cadrul platoului emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Mirela Vaida a avut o apariţie incendiară. Ea şi-a surprins fanii cu o ţinută provocatoare. Evident, numărul complimentelor de la colegii şi fanii săi nu au întârziat să apară.

Pentru ediţia de ieri de la Acces Direct, moderatoarea emisiunii Mirela Vaida a ales o rochie cu o croială seducătoare şi… provocatoare. Prezentatoarea a radiat de când a intrat în platoul emisiunii de la Antena 1 şi a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre ţinută pe care a îmbrăcat-o. Colegii, dar mai ales fanii au copleşit-o cu numărul complimentelor.

Mirela Vaida, apariţie incendiară în platoul Acces Direct

Chiar dacă are 38 de ani şi trei copii, Mirela Vaida se mândreşte cu un corp superb, motiv pentru care nu face niciun pas înapoi atunci când i se propun anumite ţinute de la garderobă. Aşa a făcut şi ieri când şi-a făcut apariţia la TV într-o rochie scurtă albă, cu volane şi un imprimeu cu căţei.

“Rochia pe care o port are nişte impremieuri cu căţei. Sigur, nu e pentru o femeie serioasă ca mine. Uitaţi ce decolteu am. Am rugat să se dea burtiera umpic mai sus, că aşa e rochia, ce să facem, să mai forţăm umpic vara că anul viitor cine ştie…”, a afirmat moderatoarea de la Antena 1.

“Rochiţa foarte frumoasă! Tu eşti foarte frumoasă, sexy, deosebită! Emisiuni frumoase şi interesante. Woaw!”, “Cu trei copii şi ce bine arăţi! Mândru trebuie să fie soţul tău”, “Da, Mirela, este foarte frumoasă, să te îmbraci mai des în rochie”, “Ai picioare mişto”, “Eşti minunată, te-am văzut şi azi, da”, “Rochiţa este foarte frumoasă, dar şi persoana este deosebită” sunt doar şase dintre comentariile primite de Mirela Vaida la postarea de mai jos, după ce şi-a întrebat susţinătorii dacă le place ţinuta ei.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România şi poate fi văzută de luni până sâmbătă la Antena 1, începând cu ora 17:00, fiind la cârma emisiunii “Acces Direct”.

Cum arată Mirela Vaida în costum de baie. Fanii au observat un detaliu ruşinos

Mirela Vaida a ieşit în aceste zile călduroase de august pe litoralul românesc într-o scurtă vacanţă. Mândră de silueta sa, chiar dacă a dat naştere la trei copii, vedetă TV le-a transmis un mesaj fanilor. “Să nu cadă sutienul”, a avertizat-o unul dintre internauţi când a văzut imaginile rare cu vedeta Antenei 1 pe plajă.

Mirela Vaida a avut o apariţie vibrantă pe litoralul românesc în această zi superbă de august! Îmbrăcată cu un sutien sexy, prezentatoarea de la “Acces Direct” le-a transmis un mesaj emoţionant celor care o urmăresc pe reţelele de socializare. “Să nu cadă sutienul”, a avertizat-o unul dintre internauţi când a văzut imaginile rare cu vedeta Antenei 1 pe plajă.

La 38 de ani şi după ce a dat naştere la trei copii superbi, Mirela Vaida se mândreşte cu trupul său! Astfel, azi, în timp ce se relaxă pe o plajă din staţiunea Mamaia, ea a înregistrat câteva gânduri pe care le-a avut în această escapadă în care se afla singură, fără fiica şi cei doi băieţi pe care îi are cu soţul său. După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, carismatica artistă s-a filmat din cap până în picioare, astfel că mulţi au putut să îi admire formele.

“De doi ani nu am mai fost la Marea Neagră şi revin astăzi, aşa, într-o fugă. Pentru că era să treacă şi vara asta şi nu ajunsesem, m-am fost în nicio zi de vacanţă, cel puţin nu singură. Cel mult, cu copiii şi până la soacră-mea, la Cluj. Deci, vă daţi seama ce vacanţă!Dar, faptul că, uite, mă mai bucur de valurile astea ale mării şi de faptul că mai pot să simt nisipul în tălpi, mă face chiar fericită! Aşa că, sper să fim fericiţi cu toţii, să ne revedem cu bine şi, dacă mai sunteţi prin vacanţe, să aveţi vacanţă plăcută, vă pup!”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 într-o filmare publicată pe Instagram Stories.

“Foarte fain, distracţie cât mai plăcută să aveţi şi multă relaxare, libertate… enjoy yourself (n.r.: simte-te bine)!”, “Să nu cadă sutienul”, “Sunteţi superbă, doamna Mirela! Distracţie maximă” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea făcută de pe plajă de Mirela Vaida.

Adauga un comentariu