Cancan

Mirela Vaida, mama a trei copii, cerută în căsătorie pentru a doua oară. Ce spune despre a patra sarcină

Publicat: 01 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida mama a trei copii cerută în căsătorie pentru a doua oară. Ce spune despre a patra sarcină
Mirela Vaida are în prezent trei copii, dar își mai dorește o fetiță

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct, are trei copii împreună cu soțul ei Alexandru, cei doi fiind căsătoriți de 12 ani. Recent, vedeta TV a povestit că a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară, tot de către soțul ei. Întreaga familie a petrecut un weekend de vis la Sighișoara, unde a avut loc și minunata declarație de dragoste.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România, în prezent numele ei fiind legat de emisiunea Accdes Direct. Prezentatoarea TV în vârstă de 39 de ani s-a născut în județul Iași și are studii universitare juridice. Cu toate acestea, ea a renunțat la o carieră de avocat și a debutat în showbiz ca și cântăreață, numele ei fiind legat de trupele Ho-Ra și D’Or. Mai apoi, a început să cocheteze cu televiziunea iar cariera sa a cunoscut o ascensiune fulminantă. În prezent, ea este căsătorită cu Alexandru Vaida, cu care are trei copii.

Mirela Vaida nu se oprește la trei copii

Mirela Vaida este mamă a trei copii, pe care îi are împreună cu soțul ei Alexandru Vaida. Cu toate acestea, vedeta TV reușește să aibă o carieră de succes dar și să facă față tuturor provocărilor, mai ales din partea copiilor. Mai mult, ea spune că și relația de cuplu se desfășoară normal. Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 12 ani, din relația lor rezultând trei copii: o fată și doi băieți. Cu toate acestea, recent, vedeta a dezvăluit că își mai dorește o fetiță, ba chiar spune că ea și soțiul ei au ales deja numele celui de-al patrulea copil.

„Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, cerută în căsătorie a doua oară

Mirela Vaida a împărtășit un moment emoționant cu fanii ei. Vedeta a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară, tot de către soțul ei. Mirela și Alexandru Vaida au petrecut un weekend romantic alături de cei trei copii ai lor. Celebra prezentatoare TV a distribuit fotografii din orașul Sighișoara, unde a petrecut amintiri de neuitat cu familia ei.

Fanii au fost surprinși în momentul în care Mirela Vaida a postat o fotografie în care apare un inel cu diamante și anunță că a spus DA. Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară de către soțul ei, alături de care este căsătorită de 12 ani de zile.

„Am spus DA”, a scris celebra prezentatoare Mirela Vaida, mama celor trei copii ai lui Alexandru Vaida.

Adauga un comentariu