Cancan

Mirela Vaida și-a ieșit din minți la Acces Direct, din cauza lui Viorel. Prezentatoarea a răbufnit și l-a taxat pe soțul Vulpiței

Publicat: 26 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Telenovela dintre Vulpița și Viorel atinge din nou cote înalte! După ce și-a acuzat soția că l-a „tradus” de nenumărate ori, Viorel s-a ales și el cu o amantă, dar ceea ce s-a întâmplat în casa celor doi din Blăgești este cu mult mai grav. Lucrurile spuse de soțul Vulpiței în platoul Acces Direct au enervat-o la culme pe Mirela Vaida, care a răbufnit în direct.

Se pare că se precipită lucrurile între Vulpița și Viorel. În platoul Acces Direct, Viorel a mărturisit că a găsit dovezi ale infidelităților Vulpiței chiar în telefonul acesteia de la Blăgești, după ce niște oameni necunoscuți au intrat în locuința lor și au făcut cunoștință cu fetița pe care o au împreună și au scotocit fără nicio reținere în telefonul pe care Vulpița i l-a lăsat soacrei Ilinca.

Mirela Vaida, ieșire nervoasă, în direct

Faptul că Viorel a permis unor oameni necunoscuți să intre în casa lui din Blăgești, să o cunoască pe fiica lui și chiar să umble în intimitatea Vulpiței, verificându-i telefonul a enervat-o la culme pe Mirela Vaida, care nu s-a abținut și le-a spus celor doi soți din Blăgești care este părerea ei vizavi de situația cu pricina.

„Oamenii ăștia, tu nu îi cunoști. Nu ști cine sunt oamenii care au ajuns la Blăgești să-ți cunoască fiica, să o amețească pe mama ta, doamna Ilinca, iar tu, cel care ești acum la televizor și te știe o lume întreagă habar nu ai dacă nu cumva ești o victimă.

Ce vrea omul ăla, de ce îți intră în casă, de ce îți știe lucrurile? De ce se bagă un om în viața ta? Mie mi se pare foarte grav, dar eu nu pot să fac nimic, este viața voastră, v-am spus doar ce cred eu și trebuie să-mi fac nu doar datoria de prezentator, ci datoria de om care trăiește cu voi și care a văzut că ați luat multe capcane. Ai mers pe naivitatea ta, fii naiv în continuare, dar să nu vă coste. În cazul vostru, vă poate costa căsnicia. Doamna Ilinca, aveți grijă ce oameni vin în casă, pentru că nu știți cine sunt” a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.

Adauga un comentariu