Sport

Mișcări de trupe la FC Botoșani: doi fotbaliști nu s-au mai prezentat la reunire! Un fundaș ivorian, singura noutate

Publicat: 30 dec. 2020
Marius Croitoru, antrenor FC Botosani pe teren
Marius Croitoru, antrenor FC Botosani

FC Botoșani s-a reunit luni, în vederea pregătirii sezonului de primăvară. La reunirea lotului, fotbaliștii și antrenorii clubului moldovean au efectuat vizita medicală și au fost testați pentru COVID-19, urmând, după primirea rezultatelor, să demareze efectiv antrenamentele pentru partea a doua a stagiunii.
Clubul patronat de Valeriu Iftime a anunțat, pe site-ul oficial, că în această pauză competițională doi jucători și-au reziliat contractele.

David Babunski, mijlocaș ofensiv de 26 de ani, a fost primul care a decis să plece de la Botoșani, urmat de stoperul Baba Toure, transferat în vară, care, însă, nici nu a debutat la echipa lui Marius Croitoru, din cauza unor probleme medicale.
La capitolul veniri, în lotul lui FC Botoșani există un singur caz, fundașul central ivorian de 21 de ani Ulrich Meleke, ultima oară la PV Kokkolan, din Finlanda.
FC Botoșani va efectua cantonamentul de iarnă la Timișoara, începând cu 2 ianuarie, urmând ca 12 zile mai târziu să dispute primul meci din 2021, contra lui FC Argeș.

Adauga un comentariu