Eveniment-Social

Misiune a pompierilor din Iaşi. Mai multe bucăţi de tablă, degajate de la acoperişul unui bloc din Nicolina

Publicat: 24 ian. 2022

Astăzi, 24 ianuarie 2022, pompierii ieşeni acţionează în cartierul Nicolina din municipiul Iaşi. Aceştia degajează mai multe bucăţi de tablă de la acoperişul unui bloc.

„Degajare de bucăți de tablă la acoperișul blocului G4, alea Nicolina, în municipiul Iaşi. Acționează o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime”, potrivit ISU Iaşi.

Vremea în Iași, în perioada 24-30 ianuarie 2022

Vreme închisă în ultima săptămână din luna ianuarie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru zona Iașului, valabilă în această săptămână. Conform celor de la ANM, ieșenii vor avea parte de o vreme mai mult închisă, cu perioade în care se vor semnala intensificări ale vântului, dar și precipitații ușoare sub formă de ninsoare. Astăzi, 24 ianuarie 2022, de Ziua Unirii Principatelor Române, vremea va fi ceva mai rece, cu valori cuprinse între o minimă de minus 9 grade Celsius și o maximă de minus 3 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce pot apărea și precipitații ușoare sub formă de ninsoare. Spre seară, vremea va fi închisă, vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi ridicate. Marți, 25 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 7 grade Celsius și o maximă de minus 2 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse.

Vreme închisă spre mijlocul săptămânii

Miercuri, 26 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Pot apărea ninsori ușoare, în timp ce vântul va sufla cu putere. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de ridicate. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce precipitațiile își vor face simțită prezența în continuare. Ieșenii au avut parte de o vreme rece și în cursul săptămânii anterioare, conform ANM.

Joi, 27 ianuarie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

ANM anunță valori mai ridicate în termometre

Vineri, 28 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Spre seară, vremea va fi ceva mai închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare. Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, vremea va fi ușor mai închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 5 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.
Comentarii
Adauga un comentariu