Local

Vremea în Iași, în perioada 17-23 ianuarie 2022! Temperaturi scăzute și vânt puternic

Publicat: 17 ian. 2022
Persoane aflate pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, din municipiul Iași
Prognoza meteo arată că vremea în Iași, în perioada 17-23 ianuarie 2022, va fi una rece, cu șanse scăzute de precipitații și cu vânt puternic

Vremea în Iași, în perioada 17-23 ianuarie 2022, va fi una în general închisă. În cursul acestei săptămâni, ieșenii vor avea parte de valori de până la 2-3 grade Celsius în termometre. Vântul va continua să sufle cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute

Săptămână cu vreme închisă și cu valori scăzute în termometre, în județul Iași. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis recent prognoza meteo pentru perioada 17-23 ianuarie 2022, valabilă pentru județul Iași. În toată această perioadă, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori destul de scăzute în termometre, dar și cu perioade de vânt puternic.
La finalul săptămânii trecute, județul Iași a fost cuprins de o avertizare meteo cod galben de vânt puternic, mai mulți arbori fiind culcați la pământ în unele zone.

Vremea în Iași la începutul săptămânii

Astăzi, 17 ianuarie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla în rafale. Pot apărea averse sub formă de ninsoare în unele zone ale județului.

Marți, 18 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Pot apărea ninsori, în timp ce vântul va sufla în rafale. Spre seară, vremea va fi în general senină, în timp ce vântul va sufla cu putere, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse.

Vreme închisă în județul Iași, conform ANM

Miercuri, 19 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse. Spre seară, vremea la Iași se va menține închisă. Vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.
Joi, 20 ianuarie 2022, vremea se va menține închisă.

Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, șansele de precipitații vor fi scăzute, iar vântul va sufla moderat. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi scăzute la finalul săptămânii

Vremea în Iași, în săptămâna 17-23 ianuarie 2022, va aduce valori scăzute în termometre. Vineri, 21 ianuarie 2022, vremea va fi ușor închisă, în timp ce valorile din termometre se vor situa între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius.

Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi la fel de scăzute în continuare. În perioada similară a anului trecut, vremea a fost ceva mai plăcută.

Șanse ușoare de precipitații, conform ANM, în Iași

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, vremea va fi închisă, în timp ce valorile din termometre se vor situa între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară. Pot apărea precipitații ușoare sub formă de ninsoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Duminică, 23 ianuarie 2022, vremea va fi rece. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 0 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea în Iași se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute.
Adauga un comentariu