BZI LIVE

Miss Univers România a dialogat despre experienţa avută la prestigiosul concurs mondial de frumuseţe, pasiuni, cariera profesională şi proiectele pe care le are, doar în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 24 ian. 2020

Vineri, 24 ianuarie 2020 (în ziua specială a Unirii Principatelor Romane – n. r.), la ora 10.00, în Platoul BZI LIVE a fost programată o ediție specială. E tânără, frumoasă, inteligentă și a impresionat întreg mapamondul! Are o poveste de viaţa spectaculoasă și este implicată în domenii de impact și importanţă majoră pentru noi toți. Miss Univers România, Dorina Chihaia a fost prezenta într-un dialog de zile mari în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE. Aceasta a petrecut ani buni la Iași, fiind absolventa a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Despre experienţa avută la acest prestigios concurs mondial de frumusețe, ce pasiuni are, despre cariera sa profesională și proiectele pe care le are se va dialoga cu aceasta.

O carieră impecabilă

Dorina Chihaia, tânăra în vârstă de 26 de ani a reprezentat România la Miss Univers 2019, ediţia a 68-a. Evenimentul s-a derulat, în decembrie anul trecut, tocmai în Atlanta – Statele Unite ale Americii. Este antreprenor, promovând turismul și tradițiile românești în China. Aceasta s-a născut în București și a trăit în Iași până în 2015, iar acum locuiește în Shanghai. A absolvit Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și a făcut un master la Koguan Law School de la Shanghai Jiao Tong University.

A debutat în avocatură la Florența – Italia

Dincolo de calitățile fizice, aceasta este o persoană inteligentă, implicată și pasionată de domenii aparte. Dorina a început să practice avocatura în anul 2014, la o firmă din Florența, iar în 2015, după ce s-a mutat în China, a fost consultant la o companie specializată pe comerț internațional, în Shanghai. Doi ani mai târziu, ea a fost numită asistenta consulului României din Shanghai, iar un an după aceea tânăra româncă a devenit și membră a United Nations ESCAP (Comisia Economică și Socială a Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific), în Bangkok, Thailanda. În plus, Dorina Chihaia este și reprezentanta României în organizația internațională „The World Youth Leaders”

A fondat, la Shanghai o companie specializată pe promovarea turismului și a tradițiilor românești

Dorina Chihaia a fondat, în Shanghai, o companie specializată pe promovarea turismului și a tradițiilor românești, având ca obiectiv atragerea turiștilor și mai ales a investitorilor chinezi în România. Esenţa emisiunii – dialog BZI LIVE unde este invitata deosebită se va axa, aşa cu a declarat ea: „Cred că at fi interesant pentru public de discutat despre şocul cultural pe care fiecare străin îl experimentează în momentul mutării în China, cum trebuie să ne adaptăm stilului lor de viaţă, un exemplu fiin deblocarea site-urilor cu aplicaţia VPN – > De asemenea, despre paşii învăţării Limbii chineze, experienţa mea în United Nations şi viaţa în Thailanda, activitatea mea în World Youth Leaders. Mai poate fi adăugat şi faptul că pe viitor vreau să creez o platformă unde pot facilita atragerea burselor pentru elevi şi student pentru a studia în străinătate”, transmite Miss Univers România.
Rămâneţi, doar pe BZI LIVE pentru o ediție spectaculoasă, impresionantă și de maximum impact.loading...

Adauga un comentariu