Local

Moarte fulgerătoare la IPJ Iași. Agentul Vlad Todică de la Secția 6 s-a stins

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Moarte fulgerătoare la IPJ Iași. Agentul Vlad Todică de la Secția 6 s-a stins
Agentul Vlad Todică de la Sectia 6 din Iași s-a stins

Dimineața a început trist pentru toți polițiștii din Iași, după moartea unui agent din cadrul sectiei 6. Vlad Todică, era unul dintre cei mai apreciați polițiști ai secției, ieșind de multe ori în evidență în urma acțiunilor sale. Din câte se pare, polițistul s-ar fi stins din cauza unor afecțiuni medicale, iar vestea a căzut ca un fulger peste toți cei care poartă uniforma de polițist.

Colegii acestuia au trimis un mesaj de susținere familiei, iar zilele viitoare și-au anuntat prezența la înmormântarea agentului Vlad Todică.

Dumnezeu să îl ierte!

Agentul Vlad Todică a fost surprins în trecut făcând un gest impresionant

Vlad Todică a fost agent în cadrul Secției 6 Poliție Urbană la structura de ordine publică și a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) în anul 2002.

Trebuie amintit faptul că agentul Vlad Todică a primit sute de aprecieri dupa ce a fost surprins într-un filmuleț video ajuns în mediul online, în care polițistul oprește circulația pentru a ajuta o persoană în vârstă să traverseze strada.

Deși legea impune sancționarea pietonului în această situație, polițistul a ales să ajute bătrânul să traverseze în siguranță și să îl atenționeze ca data viitoare să traverseze doar pe trecerea pentru pietoni.

Filmarea a fost făcută publică de un ieșean pe un site de socializare, iar internauții au rămas plăcut impresionați de gestul agentului.

Comentarii
Adauga un comentariu