Stiri si curiozitati

Modele unghii nude, manichiură mereu la modă și delicată

Publicat: 07 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele unghii nude manichiură mereu la modă și delicată
Modelele de unghii nude pot fi infinite și pot fi purtate la orice vârstă

Printre cele mai populare manichiuri se numără modelele de unghii nude. Acestea pot fi asortate la orice ținută și pot fi combinate în numeroase feluri. Fie că ești o persoană mai timidă sau extravagantă, nuanțele de nude nu dau greș niciodată. În funcție de culoare pe care o purtați pe unghii se pot spune multe despre personalitatea unei femei.

Nuanța aleasă și modelele sunt un mod de exprimare a persoanelor. În funcție de propriul stil vă puteți alege culoare sau modelul dorit pe unghie fie minimalist, elegant sau simplu.

Modele unghii nude, de ce să alegi această culoare

Manichiura de culoare nude este mereu o alegere perfectă pentru orice eveniment. Unghiile pot fi asortate la orice ținută, fiind mereu atractive și în același timp delicate. Culoarea poate fi adaptată după preferințele fiecăreia, aceasta putând fi completată cu sclipici sau pietricele pentru persoanele mai îndrăznețe. Datorită faptului că nude este o culoare neutră, poate fi purtată la orice vârstă. Nu veți avea cum să dați greș cu această nuanță ce vă va oferi un aspect îngrijit și impecabil al unghiilor. De asemenea, dacă nu aveți degetele lungi și subțiri, nude vă poate oferi un aspect alungit al unghiei. Culoarea poate fi aplicată pe orice formă a unghiei, ovală, stiletto, pătrată, almond sau ballerină.

Persoanele mai extravagante pot opta pentru unghiile nude în combinație cu sclipici, buline, paiete sau modele pictate. De asemenea, nude poate fi purtat la modele de unghii french, geometrice sau ombre. Deși unele persoane cred că nude este o culoare plictisitoare, aceasta poate fi găsită în numeroase nuanțe. Veți putea găsi nuanțe de nud cu un subton roz deschis, auriu, bej sau chiar albastru. Pentru a alege culoarea potrivită, trebuie să vă ghidați după aspectul pe care îl oferă culoarea pielii. În cazul în care pielea are un aspect palid, nuanța de nude aleasă nu este cea mai potrivită. Dacă aveți un ton mai rece al pielii, cele mai potrivite nuanțe de nude sunt cele ce ce au subton roz sau albastru. Totodată, persoanele cu o nuanță a pielii mai caldă li se vor potrivi culorile cu subtonuri aurii sau portocalii. 

Ce spune culoarea unghiilor despre tine

Manichiura unei femei poate spune multe lucruri despre aceasta. Culoarea și forma pot dezvălui personalitatea unei persoane. O manichiură simplă, cu unghii scurte poate denota faptul că sunteți o persoană ce se bazează pe stilul clasic și nu ține cont de tendințele modei. De obicei persoanele ce au unghiile scurte, sunt persoane calme, blânde, dedicate familiei. Femeile cu unghii lungi și ascuțite sunt îndrăznețe și știu mereu ceea ce își doresc. Culoarea roșie poate semnifica că persoana ce o poartă este puternică, încrezătoare în forțele proprii și elegantă. Fiind o nuanță al femeilor pasionale, poate fi purtată la prima întâlnire.

Manichiura albă, semnifică că ești o persoană deschisă, inocentă și pură. Femeile ce iubesc unghiile albe, imaculate sunt persoane cărora le place ordinea și își fac cu ușurință prieteni. Ojele de culoare neagră denotă mister, eleganță și pot ascunde un caracter complicat. De asemenea, persoanele ce poartă această nuanță sunt creative și rafinate. Manichiura în nuanțe de roz evidențiază o latură romantică, dar pot avea și o latură mai copilăroasă.

Modelele de unghii nude pot fi infinite și pot fi purtate la orice vârstă. Un avantaj aparte este faptul că se potrivesc la orice eveniment, emană eleganță și rafinament.

Adauga un comentariu