Stiri si curiozitati

Unghii albe mate: Modelul potrivit pentru orice eveniment

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unghii albe mate Modelul potrivit pentru orice eveniment
În plus, culoarea albă nu se potrivește bine cu unele stiluri de îmbrăcăminte

Unul dintre hiturile noului sezon de manichiură sunt unghii albe mate. S-ar părea că o soluție concisă nu poate surprinde prea mult fashionistele moderne. Culoarea albă este inclusă în paleta de culori neutre, nefiind în sine o colorare foarte emoțională. Dar de îndată ce i se adaugă cel puțin un contrast minim, manichiura se schimbă instantaneu și arată complet diferit.

În același timp, textura mată conferă designului un anumit statut. Datorită acestui fapt, o manichiură albă va decora orice imagine feminină. Cu siguranță, că în noul sezon nu sunt la modă doar culorile pale. De o mare popularitate se bucură astăzi și unghiile neon, de culoare precum verde sau roz.

unghiile albe mate a unei femei
Trebuie să știi că o manichiură de culoare albă este pretențioasă ce ține de forma unghiilor

Unghii albe mate: O manichiură deosebită pentru orice eveniment

Culoarea albă nu este legată de o anumită grupă de vârstă. Deși există situații în care este mai bine să eviți să îți vopsești unghiile cu lac alb. De exemplu, pentru doamnele mai în vârstă, aceasta nu este cea mai bună opțiune, deoarece va sublinia ridurile și bătrânețea pielii.

În plus, culoarea albă nu se potrivește bine cu unele stiluri de îmbrăcăminte, spre deosebire de manichiura de culoare maro. Manichiura albă este potrivit pentru birou și total nepotrivit pentru stilul gotic.

Trebuie să știi că o manichiură de culoare albă este pretențioasă ce ține de forma unghiilor. O formă necorespunzătoare poate crea efectul de unghii scurte. Din acest motiv, nu este de dorit să folosești culoarea albă pentru unghiile scurte, precum și pentru cele mai turtite.

unghiile albe mate a unei femei
Forma unghiei oval este considerată ideală pentru culoarea albă

În schimb culoarea verde neon este extrem de potrivită pentru unghiile scurte. Cu o lipsă de lungime și rotunjime a unghiei naturale, albul va modifica și mai mult placa unghiei în mai rău. Pe unghiile lungi, lacul alb arată grozav, precum și pe unghiile de lungime medie. De asemenea, această lungime  este deosebit de modernă astăzi. În ceea ce privește forma marginii, în noul sezon poți experimenta la maxim.

Modele de unghii: Cum să-ți stilizezi modern manichiura

Forma unghiei oval este considerată ideală pentru culoarea albă. Pe lângă acesta, o linie dreaptă cu laturile ușor rotunjite și în formă de migdale este o alternativă foarte bună pentru unghiile albe. Dacă vorbim despre stiletto, atunci moda nu caută încă să se întoarcă la această formă, deoarece tendințele sale principale sunt minimalismul și dorința de naturalețe. Însă, foarte populare sunt acum modele de unghii baby boomer.

Există mai multe varietăți de lac mat. Astăzi, pe lângă opțiunea tradițională, firmele comerciale le încântă pe fashioniste cu finisaje mate cu efect textil. Un astfel de efect găsești și în culori mai aprinse, dacă îți dorești o manichiură portocalie. Acest lucru vă permite să depășești designul, pentru care se străduiește moda modernă.

unghiile albe mate a unei femei
De exemplu, pentru vară, poți alege un lac cu textură satinată, pentru toamnă va fi relevantă o variantă cu textură catifelată

De exemplu, pentru vară, poți alege un lac cu textură satinată, pentru toamnă va fi relevantă o variantă cu textură catifelată. Pentru celelalte două sezoane, poți achiziționa culori apropiate de pielea de căprioară sau catifea. De asemenea, în aceste sezoane este foarte indicată manichiura franțuzească. Aceasta rămâne actuală și în anul 2022.

Designul pentru unghii mate albe poate fi extrem de divers. Totuși, pentru ca modelul să nu fie prea strigător, ci să completeze nobil arcul feminin, trebuie să ții cont de câteva reguli. Când adăugi culoare sau contrast neutru la alb, baza albă ar trebui să domine. De asemenea, nu este recomandat să supraîncarci culoarea principală cu mai mult de două tonuri contrastante. Culoarea implică tandrețe, așa că trebuie să iei în considerare cu atenție orice decor.

unghiile albe mate a unei femei
Culoarea albă nu este legată de o anumită grupă de vârstă
Adauga un comentariu