National

Moment amuzant cu Ludovic Orban la o plantare de pomi în Maramureş. Cum a rămas în mâna doar cu lemnul de la sapă: „Am dat de foarte multe rădăcini şi este mai greu de scos pământul” -VIDEO

Publicat: 17 apr. 2021
orban a ramas fara sapa
Liderul PNL Ludovic Orban a participat sâmbătă, 17 aprilie, la o acţiune de plantare de puieţi în judeţul Maramureş, dar i s-a rupt sapa

Liderul PNL Ludovic Orban a participat sâmbătă, 17 aprilie, la o acţiune de plantare de puieţi în judeţul Maramureş, dar i s-a rupt sapa, la scurt timp după ce s-a apucat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că este o zonă unde au fost tăiaţi copaci, solul fiind plin de ramificaţii. „Am dat de foarte multe rădăcini şi este mai greu de scos pământul”, a declarat el.

Ludovic Orban a participat, sâmbătă, în judeţul Maramureş, la acţiunea „Împădurim Maramureşul”, alături de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, preşedintele CJ Maramureş, Ionel Bogdan, dar şi zeci de voluntari.

La scurt timp după ce a început, Ludovic Orban a rămas fără sapă.

„E o zonă unde au fost tăiaţi copaci, sunt rădăcini ramificate pe suprafeţe foarte mari şi în săpare am dat de foarte multe rădăcini şi este mai greu de scos pământul”, a declarat Orban jurnaliştilor.

Comentarii
Adauga un comentariu