Titlurile zilei

Momente de groază pentru familia unui IT-ist din Iași! Soția, cu copilul în brațe, a fost agresată de proprietarul vilei în care trăiește. Apucături de interlop în plină stradă – FOTO, VIDEO

Publicat: 16 mai 2020

Un tânăr IT-ist din Iași a fost scos cu forța din casa pentru care a plătit chirie aproape trei ani. Marian Datcu susține că a rămas fără serviciu în perioada pandemiei și nu a mai putut achita chiria. Acum și-a revenit și poate plăti datoriile către proprietarul Gheorghe Gâtlan, angajat la filarmonica Botoșani. Conflictul a degenerat ieri, când proprietarul, împreună cu mai multe rude, au rupt poarta ca să-l evacueze pe chiriaș. Reporterii BZI au fost prezenți la fața locului. Tânărul a fost amenințat, iar soția acestuia a fost îmbrâncită, chiar dacă era cu bebelușul în brațe. Gheorghe Gâtlan vrea să elibereze imobilul pentru că spațiul urmează să aibă destinația de cabinet stomatologic. Și-a făcut apariția și Andrei Milatinovici, nepotul proprietarului, care a recurs la amenințări

Liniștea din comuna Valea Lupului a fost perturbată în cursul dimineții de ieri. Pe strada George Coșbuc, lumea s-a adunat ca la circ. Totul a început de la un conflict pornit între chiriașul Marian Datcu, un IT-ist care a deschis o afacere de soluții software, Brain Online SRL-D, și proprietarul casei, Gheorghe Gâtlan, angajat la Filarmonica Botoșani. Tânărul susține că a fost dat afară cu forța din casă.

„De trei ani stau în chirie aici. Plătesc 500 euro pe lună. Am plătit până în luna februarie. În martie a început pandemia și mi-am pierdut locul de muncă. I-am spus să mă amâne, și că voi plăti mai târziu. Acum mi-am găsit un loc de muncă. Nu mi-a dat niciun răspuns. I-am lăsat și o garanție de 2.000 de euro. Dimineață, la ora 10:00, a venit proprietarul și a tras de gard, a intrat peste mine, m-a amenințat. A împins-o pe soția mea, care era cu copilul în brațe.

A venit peste mine cu ginerele și cu încă o persoană. M-au amenințat că-mi rup picioarele. Nici nu mă lăsau să intru în casă. Mă amenință cu nevasta proprietarului, care este avocat. Îi voi da în judecată pentru acest abuz. Contractul pe care-l aveam cu el nu a fost înregistrat la ANAF. Eu am făcut toate plățile pentru utilități, am acte doveditoare. Le voi face plângere penală pentru că mi-au bruscat soția”, a povestit Marian Datcu.

Marian Datcu, dat afară după starea de urgență

Pe de altă parte, Gheorghe Gâtlan, proprietarul imobilului, susține că a vrut să scape de Marian Datcu încă de la finalul anului trecut. Bărbatul povestește că l-a păsuit cât a putut.

„Contractul era valabil până la 31 decembrie anul trecut. De atunci tot mă chinui, tot l-am păsuit. Mi-a adus 40 milioane la gaz. I-am spus să plece. Mi-a spus că și-a luat o casă în Aroneanu și să-l mai las o lună, două, până e gata. L-am înțeles. A venit 1 martie, l-am rugat să părăsească locuința. A venit și Poliția, i-au fost făcute notificări. Soția este avocat. În contract scrie că, dacă nu se plătește chiria până pe data de 5 a lunii, poate fi evacuat. Când mă anunțau că taie gazul, el imediat tăia o chitanță, ăia de la gaz plecau.

Așa m-a păcălit și pe mine. El este IT-ist, s-a folosit de o făcătură. După 15 martie, mi-a dat la telefon un așa-zis avocat și a urlat la mine că-i stresez, că-i stare de necesitate. Am zis să stea până pe 15 mai. Nu mi-a mai plătit nicio chirie. Spunea că lui nu-i vin facturi. Acum 8 zile i-am spus că vineri la ora 10:00 (ieri -n.r.) trebuie să predea cheile la casă. Să vedeți în ce condiții trăiau. El ce a făcut? S-a încuiat în casă. Fata mea este plecată în Viena și vrea să facă un cabinet stomatologic aici, dar nu poate. A închis poarta și nu voia să plece. Eu sunt în șomaj, că-i criză. Să iasă, să-mi dea casa, să-și ia lucrurile”, a precizat angajatul Filarmonicii Botoșani.

Acesta a adăugat că nu a apelat la un executor judecătoresc pentru că ar fi durat prea mult.

Apucături de interlop

Marian Datcu a povestit că, în momentul în care poarta a fost forțată din cauza proprietarului, unul dintre câinii din curte a fugit și nu a mai putut fi găsit. Tânărul IT-ist a filmat cu telefonul o parte din discuțiile purtate cu ajutoarele angajatului de la Filarmonica Botoșani. Și-a făcut apariția Andrei Milatinovici, nepotul proprietarului, cu apucături de interlop.

„Ești drogat? Tu ești bătut în cap, mă! De pe ce planetă vii, măi, băiatule? Ai vreun contract, cu drept stai aici? Crezi că asta-i casă de ajutor social? E dreptul omului să intre în casă peste tine, este casa lui. Eu vin aici la verișoara mea. Starea de urgență s-a încheiat ieri, se supendă doar pentru firme. Bă, baiatule, tu porți aparat dentar? Credeam că porți aparat dentar”, sunt intimidările adresate lui Datcu, de către Andrei Milatinovici.

Aproape de închiderea ediției, Marian Datcu a anunțat că a chemat o firmă de mutări ca să-și recupereze lucrurile.

Comentarii
 • Daca onor ITistu a fost asa de nedreptatit,asuprit si interlopizat, de ce nu a chemat Politia ? Astfel, putea demonstra ca ar fi victima unui abuz, ca locuieste acolo legal, cu toate cheltuielile la zi, chirias corect si cetatean model.
  In loc de o astfel de actiune simpla, asta sta sa filmeze, de parca ar fir reporter.
  Si fuguta la ziar, de parca asta ar conta cumva. Acu’ gata, vizionare placuta in noua locuinta.

 • IT istii astia cre nu_s decat niste jalnici NEPLATITORI de impozite la stat,nu_si permit nici macar sa_si plateaca chiria?
  De ce nu lucreaza online din judetele lor
  de bastina si vin de ne sufoca?
  Sau nici macar atat nu se pricep a face…

 • La ei in sat, pardon oras (Botosani, un fel de Vaslui cam tot pe acolo, tot cam aceeasi taranusi, ca si Pascaniul de altfel) unul nu da o para chioara pe celalalt. In schimb vin aici la Iasi, fac o facultate buna, pleaca cu patalamaua la mana, dupa aia incep besinile si figurile. Nu cred ca degeaba vrea omuletul ala sa-l zboare din casa. Si inca ce besini pe el, s-a mutat in chirie direct la viluta, adica si cu aere de botosanean, pardon iesean sadea.
  Sa se duca la Politie si sa faca plangere, dar sa faca si dovada ca are si foaie de la ANAF (contractul de inchiriere), asta ca sa stim o treaba, daca tot spune ca-l achioneaza pe cheagul ala in judecata.

 • Nu.i posibil asa ceva,stai sa te rogi sa plece din casa ta.acu s.a plâns la ziar,se victimizeaza.legislatia este gresita.

 • Mda, daca sta ilegal acolo, proprietarul este de vina si nu chiriașul, asta inseamna evaziune fiscală. Cat despre darea afara pentru neplata chiriei, vedeti ca este o ordonanță de urgență prin care se spune că nimeni nu poate fi dat afara pentru neplata utilitatililor si a chiriei pana in data de 15 iunie. A apărut în M.O de joi. Botosaneanu de la filarmonica cu nevasta avocat ar fi trebuit să știe. Si mai este ceva, cum poti sa fii asa de marian si sa folosesti forta fata de o femeie cu un copil in brate. Neam de traistă. Chiar dacă proprietari are dreptate, reacția lui este imbecilă. Dar, de unde au avut bani sa-si ridice o casa in Iasi. O mica verificare nu ar strica.

 • Datcu e stiut in Iasi ca mare excroc, pe insalaciune, ia bani pe servicii neprestate si tot asa….e culmea…e dovada clara ca se poate trai din teapa in teapa. Daca veti cauta numele lui pe internet si pe portalul instantelor, are multe procese pe rol. Mi-e mila de saracul proprietar, sper sa scape de el cat mai repede. E ca râia. Intr-adevar arata facturi false si dovezi false de platã pentru orice…e incredibil

 • Ere na, este un articol pe un blog si mata iei de buna ce scrie un oarecare prin 2018. Oricum o dai, proprietarul nu are contract legal ( o spune chiar ginerele lui) iar chiriașul nu poate fi dat afara pana in data de 15 iunie. Evaziune fiscală! Si chiar asa, de unde ai avut tataie veșnic bugetar bani de alta casa? Si la filarmonica din Botoșani ce ai fost? Asa de curiozitate

 • Ce pumni în cap ii dădeam agariciului de „it ist”.
  Asa fac unii chiriași vad ca proprietarul e persoana în vârstă și vor sa profite la maxim.

 • Buna ziua,

  Am asistat la toata scena desfasurata iar persoanele cu, care a venit proprietarul au fost foarte violente, am asistat la scena cum au fost agresati, batjocoriti, cel cu geaca neagra am vazut scena cum a devenit violent iar limbajul pe care il avea si jignirile este deplorabil.
  Proprietarul a omorat mai multe animale din zona!

 • Am stat si noi la acest individ, nu face contract, intra in curte fara sa anunte, sunt o familie de scandalagii ! Evitatii !!!

 • Am avut un incident cu Andrei Milatinovici in trafic recent si a avut un limbaj foarte vulgar, eram cu mama mea, o persoana de 60 ani in masina si a inceput sa o injure deoarece el se crede deasupra tuturor!!! Pe mana politiei !!

  Din ce inteleg, acest tanar a fost persecutat si abuzat de catre acesti indivizi, este complet abuziv sa evacuezi pe cineva pe stare de alerta ( fosta urgenta ), fara acte de la organele abilitate !!! Toti cei 3 indivizi merita un dosar penal si reclamati la ANAF din ce am inteles nu au contractul declarat!!!

  Din calculele mele 1250 euro avand in vedere ca e mijlocul lunii, ii raman 750 euro!!!!!!!!!! bani pe care cum ii justifica proprietarul? A ramas si cu banii !!!!!!!!

  Sunt o familie de hoti si infractori, cu tupeu de borfasi!

  Andrei este o persoana foarte toxica si nociva pentru comunitate si societate

 • Infractorul in această situație este proprietarul. Trebuie sa prezinte acte că a închiriat imobilul și a plătit taxele la ANAF.
  Tot proprietarul a săvârșit infracțiunea de violare de domiciliu.
  Nu poate fi evacuat decât legal un chiriaș. Sunt dispoziții legale în acest sens. Nu își face nimeni singur dreptate, decât într-un stat mafiot.
  Așa că nu știu cum de plângeți un infractor și îi susțineți activitatea infracțională?
  Legea trebuie sa fie egala pentru toți și respectata de toți.
  Nu se poate sa asistam la asemenea infractiuni și un infractor să aibă o asemenea susținere pe forumul unui ziar. Chiar că suntem de plânsul Europei. Desteptati-va oameni buni, daca vă doriți o țară civilizată, în care sa fiți respectați! Nu mai susțineți cu atâta vehemență infractorii !
  Proprietarul infractor trebuie deferit justiției.

 • Am colaborat cu acest ITist este un tanar inovativ in domeniu – tin sa mentionez ca eu colaborez cu el de peste 4 ani si datorita recomandarilor facute de el am reusit sa imi dezvolt business-ul in mediul online ! Stiu situatia de pe internet cu el, dar si din realitate!

  Va pot relata urmatoarele:
  In cadrul acelei „reclamatii” / „reclame” a avut un scandal cu un concurent de pe bransa lui si a vrut sa ii fure clientii si eu am fost sunat de niste persoane care imi tot trimiteau oferte pe email si cautau clienti ! In peste 3 ani si jumatate de colaborare am puterea sa spun ca, eu il recomand!Daca doriti dovada clara, luati legatura cu el si dupa o colaborare, va veti lamuri ca este un profesionist pe parte profesionala. Cat despre situatia cu proprietarul plangere pentru este necesara o plangere pentru violenta, amenintare, hartuire, tulburare de posesie, violarea drepturilor fundamentale! LA PUSCARIE CU TOTI 3 !

 • Am vazut toata scena!!!!

  Politia a fost chemata, iar dupa plecarea lor si inainte de venirea lor au fost violenti, l-au agresat atat pe tanar cat si pe sotia acestuia!Am auzit toate amenintarile! SUNT NISTE PERSOANE LIPSITE DE CONDUITA MORALA, ETICA SI BUN SIMT!!! NU MAI ZIC DE EDUCATIA PE CARE NU O AU!!!!!! POLITIA AR TREBUI SA INTERVINA IN SUSTINEREA TINERILOR !!!TRAIM IN TARA LUI PAPURA VODA?? NE FACEM DREPTATE CU INTERLOPI?

 • Da, se vede că sunt scandalagii, iar imbecilul ăla de nepot al lui, cu mutra aia de bețivan, nu știe că pe spațiul public oricine are voie sa te filmeze. Un clarinetist bogat și un prostalan care se vrea manager pe la tot felul de firme. Procuratura și Fiscul ar trebui să-i zgaltaie mai ales daca au omorât și animale care nu le aparțineau. Bestii din astea am văzut în comunitatea de rromi. Rromii nu au conștiință, nu respectă viață și nu cred in Dumnezeu deși se grăbesc mereu să-și creștineze copiii, că poate așa, Iisus le va ierta păcatele. Așa sunt ei născuți, fără conștiință.

 • Andrei M…………….. esti smeker cu niste copii? Arogantele tale ti le scoate politia din cap si cu neamul tau, fa o plimbare la puscarie sa te faca baietii, sa fi cuminte

 • Am fost client al sotiei proprietarului m-a pacalit ca ma ajuta la proces si am avut numai de pierdut ! Sunt niste excroci care pacalesc pe toti si ii santajeaza, intimideaza ca are sotia avocat!! HALAL AVOCAT care nu castiga nici macar 10% din procese si ia banii degeaba la oameni si creeaza sperante!!! II CUNOSC!!!!!!!!!!! SUNT NISTE BANDITI DE PRIMA CLASA!!!!!!!!!!

 • BA DUTULE CAND IMI DAI BANII IMPRUMUTATI???? TI-AI FACUT CASA LA IASI SI AI FUGIT DIN BOTOSANI??????????NU VII TU IN BOTOSANI? SOTIA TA AVOCATA……M-AI MAGARIT TU CU ACTELE ….. DAR NU RAMANE ASA…….. FACI ACTE PRIN BIROU LA MISTO !! TI S-A INFUNDAT SI TIE SI LA TOTI GUVIZII DE LANGA TINE!!

 • Andrei hai pe ring cu mine sa o dam parte-n parte…..futu-ti………de jeg……… sa-ti pui un aparat dentar ca sa te iei cu cineva la „nivelul” tau daca ai sange in instalatie si vedem cum o dai …….eu nu stiu nici ceilalti cine sunt dar numai pt cum vorbeai pe inregistrare hai oricand vrei in ring sa vedem cat de smartdoi esti! trantimias in gura ta …….de covid mergator ce esti …… auzi la el smekeru pl mele

 • Bai agramatii p….mele va luati de niste copii si veniti in brigada? Hai in bucuresti daca „esteti smekeri” sa va puneti niste aparate dentare mai bulangiilor de cand plm niste kktzi din astia fac ei legea //// Eu nu cunosc pe nici unu din voi dar daca dau de unu din cei 3 au de a face cu mine ! esti smeker si te iei de o femeie cu un copil mic si un tanar? ////Hai sa iti arat eu smekerie, nu boschetareala ieftina

  Spala-te pe dinti ANDRIOSHA ca o sa iti cada dintii jegosule se intalneste munte cu munte da om cu om roaga pe Dumnezeu sa nu dau de voi vedem atunci scheme!

 • Si noi stateam cu copilu si au facut tot felul de abuzuri de exemplu: am platit si facturi de la casa lor – asa m-au pacalit si pe mine si pe sotie , nu au tinut cont nici de copil nici de nimic, banii nu cresc in copaci ! da mai bine iti platesc altii facuturile si dupa faci tot tu scandal?
  — mi-au dat codul lor de client si plateam si pe ale lor si pe ale mele!
  SUNT NISTE OAMENI DE NIMIC! POLITIA AR TREBUI SA II BAGE LA PUSCARIE!

 • AM LUCRAT PENTRU CEL IN TRICOU ROZ, CHEAMA OAMENII LA MUNCA CA EL E MARE PATRON SI NU PLATESTE ;AMENINTARI PESTE AMENINTARI CA EL ARE RELATII DACA IMI MAI CER BANII; AM MUNCIT PENTRU ACEST NENORICIT MAI MULTE PERSOANE SI CAND NE CEREAM BANII ERAM AMENINTATI CA EL ARE RUDE MULTE SI CA E BAZAT!
  NICI ORDONANTELE NU LE RESPECTATI, FARA MASCA! POLITIA?NU DECLARA ANGAJATII LA ITM ZIC CA AU RUDE AVOCATI SUNT NISTE SCURSURI ALE SOCIETATII BINE CA AI AJUNS IN ZIAR SA TE STIE TOATA LUMEA SI GATLANII SI TOT NEAMU LOR SI RUDELE LOR CARE ASUPRESC OAMENI NEVINOVATI CARE VOR SA DUCA O BUCATA DE PAINE LA FAMILIE CINSTITA .
  MOSULE DE UNDE AI TU 3 CASE? 2 IN IASI SI 1 IN BOTOSANI SI APARTAMENT ??? VA ZIC EU DIN INSELATORII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IADUL SA VA MANANCE CA MI-ATI LASAT FAMILIA SA NU AIBA CE MANCA AM MUNCIT CA PROSTUL DEGEABA PENTRU VOI!

 • Eu zic la neutru:
  1. Pe astia din Botosani nu poti decat sa tragi apa. Numai ifose de ghiolbani pripasiti la oras. Muierile gasesc cate un fraier, il fut,ii toarna un borac si se marita in Iasi. Devin „de Iasi”.
  2. Ala cu aparatu dentar, daca primea un smete in bot pe loc, fara preaviz,il lua cu plapuma. Din scurt. Mare smichirie.
  3 IT-istul sculii, fraier de nu mai poate. Daca ii putea ceva de ilegal, trebuia sa zica de la inceput. Acu se rascoala degeaba. Si de unde sa fii IT si sa stai cu chirie 500 de coco lunar? Asta e nelalocul sau, ca soarta unui IT e clara din nastere: credit pe 30 de ani, refinantare si pachet de acasa

 • Sunt pensionar acum si nu mai lucrez la filarmonica fostul meu coleg Gatlan e un scandalagiu direct din mahala, toata viata a umblat numai cu mismasuri si intimidari cu sotia lui avocata. Il cunosc personal de peste 15 ani si stiu foarte bine ce vorbesc! Ar trebui sa se faca verificari pe declaratiile de avere ca se lauda ca ginerele fetei are casa in Tenerife, vacante in Austria, 2 masini, 3 case, apartament in Botosani Imi zici si mie cum ai facut toate astea? Eu muncesc dinainte ta la filarmonica si stau in un apartament de 56 mp2 dupa 30 ani de munca si cu sotia doctor Sotia lui e un avocat care mi-a pacalit nepotul ca il ajuta si apoi nu a mai raspuns la telefon dupa ce a luat banii! Dupa fapta si rasplata. Cand am vazut inregistrarea mi-am adus aminte de atitudinea lui si in raport cu, colegii dar si cu oamenii ! TOATA VIATA LUI A FOST UN OM DE NIMIC, UN SPECULATOR, CARE A PROFITAT INCA DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI A INSELAT!

 • BA INFECTILOR DACA PUN MANA PE VOI VA DEZMEMBREZ PT SIFONEALA SI STOURILE FACUTE DE TINE BAI JEGOSULE DE ANDREI! AI UITAT CAND TE RUGAI DE BAIETI SA NU ITI RUPA GURA IN TINE CA FACEAI PULA MARE PE LA PALAS? TE-AI AJUNS BORAMIAS PL IN TINE DE MUIERE CE ESTI CA PLANGEAI LA PALAS DAU FILMARILE CUM STATEAI SI PUPAI MANA LA OAMENI CA SA NU ITI RUPA GURA IN TINE MAI MILOGULE ACU TE-AI AJUNS MARE INTERLOP PT GESTU TAU AI UN SENZOR ROSU PE CAP – ERAI BAET AI DAT-O IN GARDA IN 2 SECUNDE SUNAI LA 112 CA O PIZDA PROASTA CA NU DAI BANII DUPA CE AI FOST FOST ASTEPTAT O DADEAI CA AI NEAMURI IN POLITIE SI AVOCATURI MAI KKTULE CU OCHI — SA FEREASCA ZIUA IN CARE TATA MEU IESE DE LA PUSCARIE CA TE INGROAPA! SI LA PACHET TOT NEAMU TAU DE BORATI INFECTI

 • Avand in vedere experientele traite de catre victime, adica tinerii, ma ofer voluntar sa ii reprezint, impotriva acestor infractori!

 • Eu am apelat la el si am fost foarte multumit, mi-a facut o platforma web anul trecut si pot zice ca este foarte receptiv ! E mai simplu sa denigrezi decat sa vezi situatia reala. Filote, el a stat 3 ani acolo, nu mai vorbi in necunostinta de cauza.
  Gica, eu am colaborat cu el, tu? Si sunt f multumit

 • Mosule sati iau tot neamu in pl de la maimuta incoace si tie si la cacatii aia din poze + toti astia care vorbiti aiurea. Belimiati capu de jeguri infecte, smekerii pli mele, vrei smartdoiala hai incoace taticule cati da tata deti sar falcile alea de mosneag securist si cacatu ala cu geaca neagra sa ma sterg la cur cu tine si cu alalalt.
  Bagamias toata pl in gura voastra de sifoane ordinare si securisti cacati ce sunteti si sa va iau tot neamu in pl si voua si la toti comunistii.

 • Stau in Australia de 5 ani, platesc chirie la fel ca suma pe care o dadea domnul IT-ist dar copiii mei au parte de o educatie super-buna, avem siguranta, mancare de calitate, job-uri platite ok… nu merita sa ramai in Romania

 • Felicitări dle V.Ioan. Vedeți si d-voastra ce se intampla in Romania. Tineri talentați, care au de întreținut o familie, sunt la cheremul unor indivizi mafioți lăsați de procuratura sa-si continuie hotiile si badarania după bunul plac. Aceste canalii abuzează de tot ce le iese în cale. Uitati-va la ei. Sunt o rusine, vorbesc ca niste inculți si se comporta ca niste mafioți. Ne-am saturat de ei si vrem ca poliția, anaf-ul si procuratura sa-si faca datoria. Nu inteleg cum procurorii, cu salarii asa de mari, platiti din bani publici ajung sa pactizeze cu astfel de canalii, pentru că este singurul motiv pentru care cred ca mai umbla indivizi ca ei, liberi prin această țară. Rusine angajatiilor institiilor abilitate ca au lasat tara asta pe mana mafiotilor.

 • Asa sunt unii proprietari, iau banii de la oameni nu dau garantia inapoi, fac abuzuri!

  Sa fie pedepsiti toti 3, cheagul ala trebuia sa vina singur, nu cu “baietii”, cu ordin de evacuare judecatoresc, legal, ce a facut e mahala!

  Sa plateasca daune copiilor!!!

 • Ii cunosc personal pe copii astia, de fiecare data ne-au ajutat pe toti din zona, sunt niste oameni cu mult bun simt, atat el cat si sotia ! Au un copil minunat! Dar ma bucur pentru ei ca au scapat de asupritorii astia! In 3 ani, nu a deranjat absolut pe nimeni, din contra! De fiecare data cand era o necesitate sau un incident ne-au ajutat! Justitia sa le faca dreptate contra banditilor astora!

 • Buna ziua, daca eram eu unul din agentii de acolo, pana la proces, erau necesare sanctionari impotriva celor 3, e un abuz!

 • Am colaborat cu Datcu si vom relua colaborarea cu el, acum din cauza pandemiei am stopat colaborarea! Noi te sustinem ! Laurentiu

 • Bai Datkule, de 2 zile stai călare pe BZI si postezi comentarii mincinoase sub 100 de nume prin proxyuri. Tu in loc sa-ti cauti chirie freci menta???

 • Eu cred ca fiecare parte are vina ei, terminati cu acuzatiile, fiecare dintre voi, sfintilor! Sa isi rezolve treburile intre ei, nu in public! Nu avem nevoie de nici unii dintre voi! Societatea are altele mai importante de facut!

 • Pentru Avast, nu știu cine este acest copil, dar voi sari în apărarea lui împotriva mafioților de teapa ta. Vreau o Românie curățată de lepre că tine și acel moșneag mârlan, bugetar care va trebui sa-si justifice averea. Totul va fi cat se poate de legal. Procuratura va trebui sa afle de voi. Prea mult v- au lăsat să vă faceți mendrele in acest oraș.

 • De unde aveti voi atAtia bani de case ?! Eu abia traiesc de la un salar la altul! Inginer cu 10 ani in campul muncii si 30 ani rate. Voi aveti atatea bunuri pe care nici macar nu le puteti justifica!! Jos mosnegii mafioti securisti

 • Un tepar nenorocit, Marian Datcu si firma lui fantoma Brainonline. Platit pentru servicii si livrat mizerii in schimb. Un escroc ordinar, fara scrupule.
  Afara cu el in strada.

 • Acest tânăr it-ist este un țepar de calibru mare. Datorează zeci de mii de euro multor peroane. Face uz de fals în acte exact asa cum se plângea propietarul. Căutati Marian Datcu Brain online și veți vedea.

  Nu este însurat și nici nu are copil

  Profita de orice poate. Legea favorizează asemenea lepre

 • Țepar pervers și prefăcut
  Marian Datcu ți se înfunda
  A venit vremea sa plătești datoriile
  Ai înșelat lumea cu facaturile tale

 • Toate au un final Datcule, o sa crapi intr-o zi pentru toate tepele pe care le-ai dat, marele specialist IT, nu ai platit nici macar site-ul de prezentare pentru firma ta, ai dat teapa si celor care ti l-au facut. o vei incasa urat intr-o zi. te victimizezi ca intodeauina

 • Tic tac,ti-a venit vremea Mariane,pentru tot ce ai facut trebuie sa platesti,daca nu cu bani macar cu un dinte.La cat de mult ai inselat toata familia ta nu are dinti ca sa te scoata.Sa ai grija,cand iti e lumea mai draga vin dupa tine,te iau si din pat si de oriunde te-ai afla.

Adauga un comentariu