National

Momente dureroase la înmormântarea Andreei! Studenta ucisă de Mirel, condusă pe ultimul drum

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momente dureroase la înmormântarea Andreei Studenta ucisă de Mirel condusă pe ultimul drum
Andreea Morega a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați

Momente dureroase la înmormântarea Andreei-Mihaela Morega, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, într-o criză de gelozie. Joi, 28 martie, tânăra a fost condusă pe ultimul drum, fiind înmormântată la Padeş, în judeţul Gorj. Sute de persoane au participat la procesiune, care a lăsat îndurerați pe veci familia și apropiații Andreei

Andreea-Mihaela Morega a fost ucisă în urmă cu câteva zile de un coleg care făcuse o obsesie pentru ea. Studentă la Medicină în Timișoara, aceasta a sfârșit după ce Mirel Dragomir i-a aplicat zeci de lovituri de cuțit. Tânărul a răbufnit după ce a simțit că Andreea se îndepărta de el.

Momente dureroase la înmormântarea Andreei

Joi, 28 martie, familia și apropiații și-au luat adio, pentru totdeauna, de la Andreea Morega, tânăra studentă ucisă de iubit. Andreea a lăsat în urmă o familie îndurerată. Toți care au cunoscut-o au inima tristă și plâng destinul tragic de care a avut parte tânăra în vârstă de doar 21 de ani.

Procesiunea de înmormântare a avut loc la Padeş, în judeţul Gorj, unde era casa părintească a Andreei Morega. Sute de persoane au luat parte la înmormântare și au fost alături de familia care va avea pe veci inimile frânte de durere. Tânăra era singură la părinți, astfel că mama și tatăl acesteia au sufletele pustiite.

Potrivit gorjonline.ro, slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de patru preoți. Tânăra ucisă fără milă cu zeci de lovituri de cuțit a fost înmormântată îmbrăcată în rochie albă, de mireasă. De asemenea, și sicriul tinerei este alb, înconjurat de flori, aduse de cei care au venit să își rămas bun, pentru totdeauna.

Totodată, colegii Andreei Morega au făcut un altar de flori și lumânări în fața facultății din Timișoara. De asemenea, pe rețelele sociale au curs sute de mesaje de condoleanțe în memoria studentei de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Andreea Morega avea un viitor strălucit în față

Andreea a fost găsită fără viață în urmă cu câteva zile. Tânăra studentă la medicină, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă cu bestialitate de Mirel Dragomir, iubitul său. Rezultatele necropsiei au scos la iveală moartea cruntă pe care a suferit-o Andreea. Într-un episod de gelozie, Mirel a înjunghiat-o pe Andreea de peste 30 de ori, cu un cuțit luat din bucătăria apartamentului unde locuia.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor.

Andreea Morega avea un viitor strălucit în față. Tânăra visa să ajungă un medic de succes, pentru a salva viețile oamenilor. Din păcate, viața a avut alte planuri cu ea.

Adauga un comentariu