National

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Andreei a fost adus acasă. Gest disperat făcut de mama studentei ucise de Mirel

Publicat: 27 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Andreei a fost adus acasă. Gest disperat făcut de mama studentei ucise de Mirel
Andreea-Mihaela Morega a fost ucisă cu bestialitate de Mirel, presupusul ei iubit

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Andreei, studenta din Timișoara ucisă de Mirel, presupusul ei iubit, a fost adus acasă. Familia tinerei și apropiații sunt încă în stare de șoc, după pierderea într-un mod tragic a acesteia. Totodată, părinții consideră că acest individ făcuse o obsesie pentru Andreea și nicidecum nu ar fi fost iubiți.

Noi detalii ies la iveală în cazul Andreei-Mihaela Morega, studenta din Timișoara care a fost ucisă de presupusul iubit. Rudele fetei susțin că nu știau că Mirel ar fi fost iubitul ei, cu toate că tânara nu ascundea nimic familiei. Tatăl știa doar că este un prieten și atât, iar părinții fetei nu l-au cunoscut niciodată. Acum, sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei a ajuns acasă, familia fiind îngenuncheată de durere.

Ce spun rudele despre studenta ucisă de presupusul iubit

Rudele Andreei susțin că era o fată cuminte și studioasă, care punea mereu pe primul loc studiile, evita ieșirile în oraș. Astfel, aceștia cred că la mijloc ar fi fost vorba doar despre o obsesie a tânărului care a ucis-o cu 31 de lovituri de cuțit.

„Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie. Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc.

Andreea nu a ascuns niciodată ceva față de ei, le spunea orice avea pe suflet și nici ei nu știau de acest individ că ar fi iubitul ei. Am înțeles că tatăl ei știa că era doar un prieten, atât. Părinții ei nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată.

Când venea în weekend acasă, mereu îi dădea mesaj tatălui ei că a urcat în microbuz și apoi că trebuie să ajungă, ca el s-o aștepte. Vineri nu a primit niciun semn de la ea și a știut că s-a întâmplat ceva”, a povestit una dintre rudele Andreei

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Andreei a fost adus acasă

Familia și apropiații sunt încă în stare de șoc, după pierderea într-un mod tragic a Andreei. Sunt numai cuvinte de laudă la adresa ei, iar rudele susțin că Mirel nici nu ar fi fost iubitul ei, ci doar o cunoștință.

Rudele susțin că motivul crimei ar fi obsesia pe care tânărul o dezvoltase pentru Andreea. Așteptată cu lacrimi, sicriul alb cu trupul neînsuflețit al Andreei a fost adus acasă.

„Andreea, ai ajuns acasă, mamă”, a spus mama sa îngenuncheată de durerea că își vede copilul pentru ultima oară.

Andreea urmează să fie condusă pe ultimul drum joi, în localitatea Padeș, județul Gorj. Îndurerați, rudele și apropiații fetei au fost prezenți în momentul în care mașina mortuară a ajuns la casa în care a locuit Andreea.

Părinții Andreei sunt devastați de tragedia ce i-a marcat pentru totdeauna. Reamintim că fata provenea dintr-o familie modestă. Mama ei era casnică, iar tatăl ei pensionar, fost miner. În vara anului trecut, mai exact pe 9 iulie, tatăl i-a transmis un mesaj emoționant Andreei, de ziua ei de naștere.

Comentarii
Adauga un comentariu