Cancan ultimă oră

Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost condus pe ultimul drum

Publicat: 01 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost condus pe ultimul drum
Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost astăzi condus pe ultimul drum

Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost astăzi condus pe ultimul drum. Sute de persoane au venit atât la priveghi, cât și la înmormântare. Și oamenii simpli au mers la ceremonie și s-au rugat pentru sufletul lui.

Momente grele pentru familia lui Mile Povan. După ce, în ultimele zile, l-au plâns pe regretatul artist, astăzi a fost înmormântat. Sute de persoane au venit atât la priveghi, cât și înmormântare.

Primele imagini de la înmormântarea lui Mile Povan

Încă de când s-a aflat că Mile Povan, un îndrăgit cântăreț din zona Aradului a murit subit la 31 de ani, curg mesajele de condoleanțe ale celor care l-au cunoscut. După trei zile în care l-au plâns și i-au adus un ultim omagiu, de departe, astăzi a fost cea mai dificilă zi. Cântărețul a fost condus pe ultimul drum.

În mediul online, au circulat imagini dureroase de la înmormântare. Sute de persoane, de la membrii familie la apropiați, colegi de breaslă, s-au rugat pentru sufletul lui Mile Povan. Și oameni simpli, impresionați de cele întâmplate, au mers la înmormântare.

Ultima conversație dintre Mile Povan și fratele lui

Mile Povan era iubit atât de familie, cât și de public, iar vestea că artistul a murit la 31 de ani i-a șocat pe apropiați. Fratele lui, Marius, cel care l-a și găsit fără suflare în apartamentul lui, a vorbit cu artistul cu doar o zi înainte de tragedie, atunci când spune că Mile Povan nu părea că ar avea o problemă. Cei doi au vorbit pe cameră despre cum le-a fost ziua, iar mai apoi, la doar câteva ore distanță, a fost găsit mort.

„Am cântat toată ziua, de dimineața până seara, am cântat cred că vreo 7 sau 8 ore. Seara, pe la ora 12 m-a sunat pe cameră (…) m-a întrebat ce mai fac, cum sunt, fără să mă întrebe ceva de muzică, doar m-a întrebat cum sunt”, a declarat fratele lui Mile Povan, pentru Știrile Antena Stars.

Adauga un comentariu