Actualitate

Momentul accidentului de la Baia Mare! Doi tineri, soț și soție, ce așteptau într-o stație de autobuz au fost izbiți în plin de șoferul unui BMW. Femeia a murit, iar bărbatul este în stare gravă – VIDEO

Publicat: 06 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momentul accidentului de la Baia Mare Doi tineri soț și soție ce așteptau într-o stație de autobuz au fost izbiți în plin de șoferul unui BMW. Femeia a murit iar bărbatul este în stare gravă - VIDEO
Cei doi soți au fost izbiți violent de un autoturism BMW. Bărbatul este în continuare în stare critică, iar soția sa a decedat, din nefericire

Accident rutier grav în Baia Mare. Polițiștii maramureșeni l-au reținut luni, 5 iulie, pentru o perioadă de 24 de ore, pe conducătorul autoturismului marca BMW, în vârstă de 20 ani, din Buciumi care a rănit grav două persoane. Evenimentul nefericit a avut loc sâmbătă, 3 iulie 2021, când doi tineri, soț și soție, așteptau într-o stație de autobuz din orașul Baia Mare, informează Vasiledale.

Tânărul a fost ridicat de polițiștii din Maramureș și este cercetat în aceste momente pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Vasiledale, au declarat că astăzi, 6 iulie 2021, tânărul va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile.

Martorii susțin faptul că maşina avea o viteză considerabilă atunci când s-a produs accidentul.

O femie a murit și un bărbat este în stare gravă, după ce au fost loviți în plin de un BMW

Cei doi soți au fost izbiți violent de un autoturism BMW. Bărbatul este în continuare în stare critică, iar soția sa a decedat, din nefericire. Bărbatul este la Chirurgie Generală la Cluj-Napoca și are nevoie de transfuzie pentru a putea fi operat din nou la piciorul drept. Soția se afla în comă profundă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, dar a pierdut lupta cu viața în cele din urmă.

O femeie de 20 de ani și un bărbat de 23 de ani, soț și soție, au fost călcați la propriu, sâmbătă, 3 iulie, după ce o mașină scăpată de sub control a intrat într-o stație de autobuz din orașul Baia Mare. După cum se poate observa în înregistrarea difuzată de site-ul jurnalistului maramureșean Vasile Dale, tinerii nu au avut nicio șansă să scape.

Pe imagini se vede cum șoferul bolidului circula cu viteză excesivă, pare că a derapat și a intrat violent în stația de autobuz, acolo unde cuplul aștepta autobuzul.

Alte două persoane au reușit să evite impactul în ultima clipă

Cei doi tineri din localitatea Buciumi au fost spulberați, în timp ce alte două persoane au reușit să se ferească în ultimul moment din fața autoturismului scăpat de sub control.

După impactul violent, pasagerul din dreapta coboară rapid și se duce spre victime. Apoi vine și conducătorul auto.

În primă instanță, femeii i-a fost amputat piciorul stâng, iar soțul ei s-a ales cu fractură deschisă la piciorul drept. Au fost internați în spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, conducătorul autoturismului, de 20 de ani, a fost testat cu aparatului etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu puternic impact emoțional

Reamintim faptul că tot mai multe accidente rutiere au loc pe străzile din România. Ieri, 5 iulie 2021, în judeţul Neamţ s-a produs un incident auto, unde patru persoane au fost rănite după ce un autoturism a intrat într-o ambulantă. De asemenea, un accident mortal a avut loc tot ieri, în Teleorman, unde cinci persoane au murit după ce un microbuz a intrat într-un TIR.

Adauga un comentariu