Local

Momentul carnagiului de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere! Iată cum sunt spulberați muncitorii de soferița beată – EXCLUSIV, VIDEO

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Momentul carnagiului de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere Iată cum sunt spulberați muncitorii de soferița beată - EXCLUSIV VIDEO
Momentul carnagiului de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere

Momentul carnagiului de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe filmare se vede momentul exact în care femeia care se afla la volanul autoturismului i-a spulberat pe muncitori.

Femeia care conducea mașina era sub influența alcoolului. În urma accidentului din această seară care a avut loc în Păcurari, patru persoane și-au pierdut viața.

Comentarii
  • 4 vieti nevinovate ce munceau din greu noaptea,fiecare cu copii acasa ce-i asteptau au fost rase de pe pamant de o rapandula mizerabila.Atat.

  • Aceiasi viteza salbatica o practica si angajatii Iasisting prin oras, soseaua s ar parea ca le este doar destinata.
    Este rezultatul lipsei politiei prin oras, nu i vezi deloc

  • Unde este poliția rutieră? Nu vezi un echipaj să facă controale inopinate preventiv. Stau în birouri, se plimbă de colo colo cu mașinile, mai o cafea și gata tura. E un mare HAOS pe străzile din Iași!!! E plin șoferi beți și drogați, mașini parcate pe trecere de pietoni, staționate pe banda 2, taxiuri care întorc unde vor, trotinete electrice pe mijlocul străzii, nu se mai respectă niciun fel de regulă de circulație. Niște șefi puturoși care nu știu pentru ce iau bani. Rușine poliției rutiere !!!!!!!!

  • Pt .Nae,bă gunoiule,te f.t drept în gură pe tine și pe neamul tău de retardat,kktule,poți dormi noaptea sau te doare prostia?

  • Pt cei care comenteaza despre lumni, semnalizare: credeți ca fac vreo diferenta cand masina vine cu 160 Km/h?
    Asa mai viseaza unii treceri de pietoni luminate. Opresc alea vreun bolid cu 160 Km/h? Mai ales cu soferul beat ori drogat?

    Sigur, regulile sunt de bun simt, pt soferii cu permisul luat prin examen corect, cinstit. Restul e praf in ochi!

  • @@@@@@cu picamariu la 1 noaptea sparg asfaltul , fac lucrari si incalca legea 61/91 perturbarea linistii locatarilor. si-au meritat soarta
    cititi legea 61/91 perturbarea linistii locatarilor.
    foloseau picamar

  • Ești un bou, sa te ștergi la cur cu legile tale de kkt. Ziua nu noaptea nu dar vrei străzi bune. Sa te ia dracu și pe tine !

Adauga un comentariu