Din lumea filmului

Monica Bârlădeanu are o biografie de succes. Ce înseamnă bărbatul ideal pentru actriță?

Publicat: 09 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Bârlădeanu are o biografie de succes. Ce înseamnă bărbatul ideal pentru actriță
Monica Bârlădeanu este o femeie de succes, cu o carieră și o biografie uimitoare

Biografia Monicăi Bârlădeanu este plină de momente frumoase, dar și triste. Aceasta a muncit din greu pentru a ajunge cunoscută. Mai mult de atât, frumoasa actriță a precizat că preferă să fie singură decât să fie într-o relație cu persoana nepotrivită. 

Cu toate că a absolvit Facultate de Drept, aceasta a ales drumul televiziunii. Vedeta s-a făcut remarcată încă din anul doi de studii prin frumusețea sa răvășitoare.

Monica Bârlădeanu, o biografie a unei femei de succes

Monica Bârlădeanu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Actrița în vârstă de 43 ani este una dintre cele mai frumoasa femei din România. Vedeta este din Iași și a absolvit Facultatea de Drept. În timpul studiilor, aceasta a lucrat ca chelneriță și a promovat diverse campanii. În primul an de facultate, frumoasa șatenă a participat la „Miss Transilvania”, în urma căruia a primit un contract cu cea mai mare agenție de modelling din București. O altă actriță ce s-a făcut remarcată în lumea modellingului este și Diana Sar.

Cariera în televiziune și-a început-o din al treilea an de facultate când a primit o ofertă din partea postului B1 Tv. Monica Bârlădeanu a prezentat emisiuni precum „La strada”, „Extravacanzza” și „Viața în direct”. În 2004, a plecat la Los Angels pentru a urma cursuri de actorie. Vedeta este una dintre puținele actrițe din România ce a reușit să se afirme în străinătate prin talentul și inteligența sa. Printre cele mai cunoscute filme ce au făcut-o celebră se numără „Lost”, „Francesca”, „Moartea domnului Lăzărescu”, „Maternity Blues” și „Despre oameni și melci”. Ultima peliculă în care a jucat este „Faci sau taci”. Aceasta este o comedie românească în stilul Iura Luncașu. 

Pe lângă mulți ani de muncă, în spatele zâmbetului său se află o poveste tulburătoare. Din cauza violențelor la care a fost supusă, actrița s-a luptat pentru o perioadă cu depresia. Aceasta a povestit cum tatăl său a agresat-o fizic, motiv pentru care acțiunile bărbatului s-au materializat mai târziu asupra vieții sale.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.”, a declarat Monica Bărlădeanu.

Ce înseamnă bărbatul ideal pentru actriță?

Cu toate că este foarte frumoasă și inteligentă, actrița este singură. În cadrul unui interviu, vedeta a menționat cum vede ea bărbatul ideal. Aceasta a precizat că viitorul său partener trebuie să fie un „om-cu-de-toate”, la fel ca și ea. 

„Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate… Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum sunt și eu.”, a precizat actrița.

În ceea ce privește singurătatea, vedeta a spus că preferă să nu aibă o relație decât să fie cu persoana nepotrivită. Aceasta își dorește o relație autentică. Actrița a mai adăugat că peste cinci ani se vede cu un copil, alături de viitorul său soț.

Monica Bârlădeanu este o femeie de succes, cu o carieră și o biografie uimitoare. Prezentatoare s-a făcut remarcată încă de la o vârstă fragedă în lumea televiziunii prin inteligența și frumusețea sa. O altă vedetă ce și-a făcut apariția pe micile ecrane cu pași rapizi este și Cristina Dorobanțu.

Adauga un comentariu