Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Bârlădeanu, despre secretele tenului ei. Cum scapă actrița de imperfecțiuni

Monica Bârlădeanu, despre secretele tenului ei. Cum scapă actrița de imperfecțiuni

09 feb. 2023, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Monica Bârlădeanu este mereu deschisă cu privire la cum își menține pielea întotdeauna în cea mai bună formă. Ea a vorbit despre rutina ei de îngrijire a pielii și a dezvăluit trucurile pe care le-a învățat în timp ce locuia în America, care o ajută să arate minunat pe platoul de filmare.

„La un moment dat am postat pe story o copertă de la revista Story, actual defunctă, nu știu, poate de acum 20 de ani. Foarte mulți dintre cei de pe copertă încă mai sunt în showbiz: Cabral, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, multă lume. Și într-adevăr lumea mi-a zis că sunt absolut neschimbată. Nu mi s-a părut că e chiar așa, am vreo 5 kg în plus, adică nu sunt chiar acolo. Cei care mă urmăresc știu că sunt absolut obsedată de îngrijirea pielii și atunci fac tot posibilul să întrețin ce mi-a dat Dumnezeu”, a spus Monica Bîrlădeanu pentru Playtech Știri.

Cum scapă Monica Bârlădeanu de imperfecțiunile pielii

Despre îngrijirea pielii, Monica Bârlădeanu spune că se bazează pe timpul pe care îl petrece acasă, deoarece are răgaz pentru a-și aplica mai multe măști.  Vedeta a mărturisit că o dată pe lună, apelează la o stimulare cu laser sau cu infraroșu.

„În ceea ce privește îngrijirea pielii, mă bazez destul de mult pe timpul acasă, în special pe timpul în care răspund la emailuri. Atunci se întâmplă toate: masca numărul 1, masca numărul 2, masca numărul 3, ser, stau să intre o cremă mai emolientă sau fac ocluzie eventual cu o folie de plastic ca să intre mai multă cremă în piele, ăla e ritualul meu. Îl împletesc întotdeauna cu o altă activitate, pentru că nu pot să stau așa pur și simplu, nu e pierdere de timp, dar simt nevoia să fac cel puțin două lucruri în același timp. Și e foarte adevărat că mă bazez destul de mult, cel puțin o dată pe lună, pe o stimulare cu laser sau cu infraroșu. Cel puțin o femeie de vârsta mea are nevoie și de o stimulare în profunzime”, a spus Monica.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre cauza care duce la probleme acneice. Monica Bârlădeanu susține că din cauza produselor pe care le folosește la filmări, apare supraîncărcarea tenului, iar acest lucru duce la episoade acneice.

„Nu știu dacă a fost neapărat din cauza unor produse, cât din cauza supraîncărcării. La serial, lucrurile se întâmplă cam așa: ai ajuns dimineață, ți s-a făcut machiajul de personaj, ai plecat la cadru. La serial lucrurile merg foarte repede. Filmezi în fața unor lumini care sunt extraordinar de puternice, încălzesc pielea, porii se dilată, make-up artista vine cu pudra, te tapotează, un alt strat de pudră, stratul numărul 2, stratul numărul 3, stratul numărul 7 și deja pielea este supraîncărcată cu pudră și cu porii dilatați, crede-mă, ai toate șansele să faci un episod acneic”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Monica Bârlădeanu: „Am învățat astfel de trucuri din America”

Trucurile pe care le folosește vedeta pentru a scăpa de problemele acneice se bazează pe tapotarea cu un bețișor de urechi înmuiat într-o mască de sulf.

„Bineînțeles că s-a întâmplat, bineînțeles că avem remedii. Actorii, cel puțin, știu drumul scurt spre vindecare în legătură cu orice. De exemplu, un episod acneic, dacă e absolut punctual, îl rezolvi foarte bine cu un un bețișor de urechi pe care îl înmoi într-o mască de sulf, pui un prim strat, lași să se usuce, adaugi un al doilea strat peste stratul uscat deja, a doua zi dimineața a dat înapoi, ești foarte bine. Am învățat astfel de trucuri din America. Mi-am dat seama că într-adevăr actorul trebuie să știe foarte multe remedii rapide”, a mai spus Monica Bîrlădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *