Prima pagină » Cancan » Monica Dascălu nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Ce regrete are frumoasa prezentatoare de știri

Monica Dascălu nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Ce regrete are frumoasa prezentatoare de știri

30 dec. 2021, 11:33,
BZI.ro, în Cancan

Cu o carieră impresionantă în televiziune, Monica Dascălu nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta se bucură de viață și de aprecierea celor din jur. Aceasta este mereu veselă și energică, însă puțini sunt cei care știu ce dramă ascunde Monica Dascălu. Iată ce regrete are frumoasa prezentatoare de știri. 

Monica Dascălu arată spectaculos la o vârstă surprinzătoare

Monica Dascălu este o prezență remarcabilă la pupitrul știrilor de la Pro Tv. Frumoasa vedetă atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, dar și pe rețelele de socializare. La vârsta de 43 de ani, Monica Dascălu are un fizic de invidiat. 

Prezentatoarea de la Pro Tv este considerată de public, dar și colegii de breaslă una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din showbiz-ul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Monica Dascălu este discretă, ținând viața privată departe de ochii curioșilor. 

Vedeta tv a vorbit extrem de rar despre partenerul ei de viață sau despre planul personal. Aceasta a recunoscut că nu dorește să atragă atenția în lumea mondenă. În cadrul unui interviu, Monica Dascălu a mărturisit care sunt marile pasiuni și cum este viața dincolo de celebritate.

„Sunt copilăroasă, sunt o persoană veselă, visătoare, uneori tristă, extrem de entuziasmată, nerăbdătoare, pasională, extrem de curioasă, caldă, uneori nesigură, alteori prea sigură, sunt un om normal, cu stări normale, în funcție de ce trăiesc. Sunt pasionată de domeniul psihoterapiei, mă regăsesc cu totul în natură și mă bucură orice călătorie, îmi încarc sufletul de la cei dragi și nu mă opresc din a-mi dori să mă dezvolt sănătos din toate punctele de vedere. (…)

Dincolo de rolul de prezentatoare, sunt o persoană conectată la tot ce se întâmplă important în lume, prin diferite canale, merg la concerte, conferințe, întâlniri din domeniul meu sau alte domenii. Echipa Știrilor PRO TV este una minunată, iar colegii mei fac parte din viața mea de foarte mult timp și-i respect și apreciez pe fiecare pentru efortul depus în fiecare zi.”, a declarat Monica Dascălu.

Ce regrete are prezentatoarea știrilor de la Pro Tv

Puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare de știri Monica Dascălu ascunde o mare dramă. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Mihai Băjenaru. Cei doi au o căsnicie frumoasă de mai mulți ani, însă îndrăgita știristă de la Pro Tv are un mare regret, acela că nu a devenit până acum mamă.

Monica Dascălu nu a dezvăluit motivul, însă a recunoscut că își dorește foarte mult să aibă copii. Se pare că aceasta a trecut prin momente dificile alături de soțul ei, pentru că nu au reușit să devină părinți.

Dincolo de această suferință, vedeta se bucură de momentele frumoase alături de familie și de soț. Prezentatoarea de știri de la Pro Tv a oferit câteva detalii despre partenerul ei de viață, precizând cum reușește să aibă o căsnicie longevivă.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile…

Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins.”, a mărturisit vedeta.

O altă prezentatoare de știri cu o biografie surprinzătoare este și Octavia Geamănu. Aceasta a avut o viață privată tumultoasă, iar relațiile de dragoste au propulsat-o în atenția publicului. 

La vârsta de 43 de ani, Monica Dascălu arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Frumoasa prezentatoare de știri se bucură de celebritate și de aprecierea publicului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *