Cancan

Monica Gabor pare să fi dispărut de tot din mediul online! Totul ar avea legătură cu actualul ei soț

Publicat: 05 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Monica Gabor pare să fi dispărut de tot din mediul online Totul ar avea legătură cu actualul ei soț
Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 10 ani

Monica Gabor, actuala soție a lui Mr. Pink, pare să fi dispărut de tot din mediul online, aceasta nemaiavând activitate pe rețelele sociale! Din primele informații, totul ar avea legătură cu actualul ei soț, Mr. Pink, care i-ar fi impus anumite reguli brunetei. Nu în ultimul rând, Monica Gabor a și fost despărțită în urmă cu doi ani, pentru scurtă vreme, de milionarul chinez.

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, peste ocean, departe de ochii lumii, cei doi fiind extrem de fericiți împreună. În urmă cu mai bine de un deceniu, cei doi amorezi s-au cunoscut la un eveniment caritabil și, pentru că s-au plăcut foarte tare, au rămas împreună.

Monica Gabor pare să fi dispărut de tot din mediul online

Fanii Monicăi Gabor au remarcat că aceasta nu mai apare atât de des pe rețelele de socializare. Ei bine, recent s-a aflat și motivul pentru care nu mai este atât de activă pe internet. Chiar dacă din exterior totul pare a fi lapte și miere între cei doi parteneri, ei bine, însă, lucrurile ar sta cu totul și cu totul diferit în realitate, asta pentru că în anul 2021, cei doi ar fi fost despărțiți, surse din anturajul vedetei declarând atunci că Mr. Pink ar fi, de fapt, o persoană extrem de dificilă.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge”, spuneau prietenii Monicăi Gabor.

Mai mult decât atât, Mr. Pink i-ar fi interzis Monicăi Gabor și alte lucruri, precum unghiile colorate, bronzul în exces sau mersul la saloane de beauty sau hair style. Și asta nu e tot, căci au existat numeroase zvonuri potrivit cărora bărbatul nu i-ar fi permis Monicăi Gabor să apară la TV sau să posteze pe rețelele de socializare, fără acordul său. Din câte se pare, Monica Gabor s-a conformat regulilor impuse de soțul ei.

Cu câți ani este mai tânără Monica Gabor față de soțul ei

Monica Gabor și Mr. Pink s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu, atunci când ambii au participat la un eveniment caritabil.

Cei doi s-au plăcut și au rămas împreună, formând în prezent o familie extrem de frumoasă, alături de fiica Monicăi, rezultată din căsătoria cu Irinel Columbeanu, dar și de fiul afaceristului, rezultat dintr-o căsnicie anterioară.

Totuși, un lucru mai puțin cunoscut de publicul larg este diferența de vârstă care există între cei doi, puțini fiind cei care știu că Monica Gabor este mai mică cu 11 ani decât soțul ei, Mr. Pink.

Comentarii
  • Măi, tu ăsta care ai scris articolul, dacă ei au fost despărțiți o periadă, iar acum femeia are unele interdicții din partea chinezoiului, cum poți să spui că ”Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, peste ocean, departe de ochii lumii, cei doi fiind extrem de fericiți împreună”?? Ori ești prost, ori ți-ai greșit cariera.

Adauga un comentariu