Cancan

Monica Gabor s-a împăcat cu Mr Pink? Ce cadou fabulos a primit fosta doamnă Columbeanu

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Gabor s-a împăcat cu Mr Pink Ce cadou fabulos a primit fosta doamnă Columbeanu
Monica Gabor s-a împăcat cu iubitul chinez și a revenit la vila acestuia din Malibu

Monica Gabor pare să se fi împăcat cu Mr Pink, milionarul chinez alături de care trăia în America împreună cu fiica ei Irina. Astfel, de curând, au ieșit la iveală anumite detalii din culisele împăcării dintre cei doi. Mai mult, pe lângă cadoul primit de la Mr Pink, un rol important l-a jucat și fiul bărbatului, care a reușit să o impresioneze pe fosta doamnă Columbeanu.

În luna iulie a acestui an, lumea showbiz-ului autohton era asaltată de știrile potrivit cărora Monica Gabor s-a despărțit de iubitul ei. Pe atunci, toată lumea părea foarte surprinsă deoarece fosta doamnă Columbeanu și Mr Pink erau împreună de 10 ani și nimic nu anunțase ruptura dintre ei. Și totuși, s-a aflat mai apoi că lucrurile nu erau chiar așa de roz între ei, cum își imagina toată lumea. Se pare că Monica Gabor era controlată tot timpul de milionarul chinez, fiind monitorizată în permanență.

Monica Gabor și Mr Pink sunt din nou împreună

Așadar, după ce toată vara Monica și iubitul chinez au stat separați, odată cu venirea toamnei pare să se fi reaprins și flacăra iubirii. Recent, Monica Gabor a revenit la sentimente mai bune pentru milionarul chinez și a decis să se întoarcă în locuința lui luxoasă din Malibu. Mai mult, și fiul lui Mr Pink a impresionat-o cu un gest simplu.

Vreau ca tot tu să fii mama mea de aici”, i-a spus copilul Monicăi Gabor, potrivit unei persoane apropiate vedetei.

Mai mult, imediat ce a revenit la vila milionarului chinez, Monica Gabor a primit de la acesta și cheile limuzinei lui în valoare de 200.000 de euro. Iar acesta este un semn clar că afaceristul este gata să-i acorde toată încrederea, dar și mai multă libertate.

Irina Columbeanu este în clasa a noua

Dincolo de toate acestea, fiica Monicăi, Irina Columbeanu, s-a întors la școală, fiind acum în clasa a noua. Potrivit apropiaților, ea se numără printre elevii cu cele mai bune rezultate la școală și vorbește limba engleză la perfecție. Totodată, ea s-a implicat în multe activități extrașcolare ba chiar scrie și o carte despre viața familiei sale.

„Pentru ea a rămas Monica în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi, pe care în România nu o mai așteaptă mare lucru”, a precizat o cunoștință a Monicăi Gabor.

Dar și tatăl fetei, Irinel Columbeanu, a vrut ca Irina să studieze în Statele Unite ale Americii. Fostul milionar de la Izvorani a precizat că nu situația lui financiară a stat la baza deciziei de a pleca Irina din România. Și el, dar și mama fetei au considerat că Irina trebuie să-și completeze educația într-o altă țară, să se adapteze unei noi lumi. Iar lucrurile par să fi revenit pe făgașul normal odată ce Monica Gabor s-a întors la Mr Pink.

Adauga un comentariu