National

Monica Pop, avertisment dur despre vaccinul anti-COVID. Ce spune reputatul medic despre efectele secundare

Publicat: 30 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Pop avertisment dur despre vaccinul anti-COVID. Ce spune reputatul medic despre efectele secundare
Dr. Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din București

Monica Pop a lansat un nou avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID, precizând că oamenii trebuie corect informați înainte de a se imuniza. Mai mult, aceasta susține că vaccinul poate avea și efecte secundare grave, ce-i drept foarte rar, însă autoritățile omit să comunice acest lucru

Reputatul medic oftalmolog le atrage atenția românilor că anumite aspecte care se regăsesc în prospectul noului vaccin anti-coronavirus nu sunt comunicate explicit de autorități. Aceasta susține că cetățenii au dreptul să știe totul despre vaccin înainte de a lua decizia de a se imuniza.

Monica Pop atrage atenția că vaccinul anti-COVID poate avea şi efecte secundare grave. Astfel, oamenii ar trebui să cunoască şi riscurile, dar şi beneficiile imunizării cu serul împotriva coronavirusului.

Monica Pop, un nou avertisment despre vaccinul anti-COVID

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susţine, într-o postare pe o reţea de socializare, că în România se desfăşoară mai mult o campanie de ameninţare decât una de vaccinare anti-COVID.

Medicul Monica Pop avertizează că pot fi, rar, efecte secundare destul de grave. Cu toate acestea, autoritățile au ales să nu transmită aceste informații.

„Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari! Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Informații controversate care creează suspiciune

Reputatul medic Monica Pop mai precizează că unele informații trecute în prospect sunt voit omise, iar acest lucru creează suspiciune în rțândul populației.

„Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, informaţie zero, ştiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urâte, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante (se ocolesc deliberat informaţiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente), încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură! La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură şi amenințări! Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune! Ascunderea este mai gravă decât adevărul!”, a mai atras atenția Monica Pop.

Câte persoane au murit după ce au primit vaccinul Pfizer / BioNTech

În urmă cu două zile, un israelian a decedat la două ore după administrarea vaccinului. Bărbatului de 75 de ani i-a fost administrata doza de vaccin la ora 8:30 la o clinică din Israel. Acesta a părăsit apoi clinica iar după două ore pacientul a fost declarat mort. Decesul acestuia s-a produs în afara unităţii medicale. Mai mult, la începutul lui decembrie, după ce Pfizer a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul.

Așadar, faptul că Monica Pop lansează acest avertisment cu privire la vaccinul anti-COVID este cât se poate de legitim, ținând cont că autoritățile omit cu bună știință astfel de informații.

Adauga un comentariu