Cancan

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu, câștigătorul de la  “Românii au talent”

Publicat: 19 mai 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Monica Pop vehementă despre Rareş Prisăcariu câștigătorul de la  Românii au talent
Monica Pop a sarit in apararea lui Rares Prisacariu

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu, un copil de șapte ani din Botoșani, a câștigat Românii au talent. Puștiul a fost votat și a plecat acasă cu marele premiu de 120 de mii de euro.

Ulterior, internetul s-a împărţit în două, o categorie care îl susţine şi alta, care îi critică părinţii.

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu. Şefa Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București a fost invitată în emisiunea „Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, şi a vorbit despre copilul care a stârnit o adevărată controversă după ce a câştigat Românii au talent.

„Sunt foarte mulţi oameni care înjură şi din păcate, am văzut oameni care au păcate grele pe spate şi care vorbesc negativ despre istoria asta. Eu cred că ceea ce au făcut părinţii aceştia, sprijinind un copil inteligent, bine crescut, care doreşte să înveţe şi să ştie, este un lucru extraordinar.

Sper să nu exagereze, ca acest copil să aibă şi copilăria lui. Cei care au vorbit sau vorbesc în continuare rău de asta sunt invidioşi, altfel nu pot să văd. Dimpotrivă, orice om ar trebui să admire pe copilul acesta, tot ce spune sau ce face el.

Nu ştiu dacă tot. De exemplu, cu latura religioasă nu sunt foarte de acord, pentru un copil de vârsta aceasta. El trebuie să aleagă din acest punct de vedere. Dar, în orice caz, e un copil admirabil, care ştie multe lucruri.

Răutatea şi invidia a declanşat acel val împotriva lui. Fiecare este liber să-şi aleagă religia, felul în care trăieşte, ceea ce face. Deci nu mi se pare absolut deloc normal să blameze. Copilul ăsta nu a ajuns aici pe meritele altuia, a ajuns pe meritele lui.

Să nu ţină cont, nici el şi nici părinţii, el încă e mic şi nu ştiu cât percepe răutăţile oamenilor, aş fi vrut să nici nu afle. Este un copil genial, asta este părerea mea şi cred că a tuturor„, a declarat Monica Pop, în exclusivitate, la România TV.

Hari Bucur-Marcu, expert în securitate : ”Copiii de șapte ani nu au discernământ”

Unul dintre cei care susțin teoria potrivit careia copiii de sapte ani nu au discernamant este și Hari Bucur-Marcu, expert în securitate. Acesta e de părere că în cazul câștigătorului de la ”Românii au talent” nu se poate vorbi de un fenomen, ci doar despre un caz de copil dotat, care nu poate avea discernământul unui adult.

”Copiii de șapte ani nu au discernământ. Nici natural și nici legal. Desigur, la vârsta lor de șapte ani, întâlnim copii superdotați, precoci, uneori cu trei-patru ba chiar cu cinci ani înaintea leatului, cu inteligență superioară vârstei, dar fără discernământ.

Adică, chiar dacă pot citi și scrie cu câțiva ani înaintea altora de aceeași vârstă cu ei, copiii de șapte ani nu își pot alege lecturile sau domeniile de studiu, în urma vreunui proces intelectual deliberat, ci pot face doar la fel cu ceilalți copii de aceeași vârstă, care nu știu să citească și să scrie decât idei simple, pe alte subiecte: fie că citesc cuminți exact ce li se spune, fie că au ei chef să facă ceva anume, fără să știe de ce”, a scris Hari Bucur-Marcu pe contul lui de Facebook, potrivit fanatik.ro.

Comentarii
  • Fai vaccinato acest puțoi nu merita acest premiu,acei doi copii mari acrobați din Ucraina sau pianistul de 17ani meritau acest premiu nu acest căcat cu ochi care o recitat o poezie cu doamne doamne, încă o dată haznaua ProTV și-a arat fața de rahat cu care ne-am obișnuit

Adauga un comentariu