Cancan

Monica și Irinel Columbeanu, un cuplu controversat. Ce se ascunde în spatele căsniciei lor celebre 

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica și Irinel Columbeanu un cuplu controversat. Ce se ascunde în spatele căsniciei lor celebre 
Monica si Irinel Columbeanu au format inca de la primele lor aparitii in public un cuplu controversat.

De la primele apariții în public, Monica și Irinel Columbeanu au format un cuplu controversat. Diferența de vârstă și de statut social nu i-a oprit pe cei doi să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, dar mulți se întreabă ce se ascunde în spatele căsniciei lor celebre.

Povestea amoroasă dintre aceștia a fost mereu în atenția publicului, iar zvonurile apărute în presă și conflictele dintre ei nu au făcut decât să aducă și mai mult celebritatea cuplului de la Izvorani.

Monica și Irinel Columbeanu, un cuplu controversat

Afaceristul Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe frumoasa Monica pe când aceasta avea 18 ani, iar faptul că milionarul era cu 30 de ani mai mare decât ea a declanșat mai multe reacții în public.

Debutul relației lor a fost unul tumultuos, în presă existând zvonuri că cei doi s-au cunoscut într-un club de noapte din Bacău și că Monica era implicată într-o rețea de prostituție. Mai târziu, Irinel Columbeanu, extrem de revoltat de aceste presupuneri, a infirmat zvonurile și a dat mai multe declarații. 

După ce milionarul de la Izvorani a văzut-o ulterior pe frumoasa Monica la o agenție de modele, a decis să îi schimbe acesteia viața. La rândul ei, tânăra din Bacău a declarat că s-a îndrăgostit de celebrul afacerist, spre suspiciunea publicului.

Controversele și zvonurile din presă au izbucnit și după căsătoria celor doi, care a fost intens mediatizată.

Relația dintre Monica și Irinel Columbeanu a fost una cu suișuri și coborâșuri. Milionarul cu numeroase conturi, proprietăți, afaceri, mașini de lux și un palat la Izvorani a trecut prin perioade grele, ajungând la faliment în câțiva ani. 

Mai mult decât atât, au apărut probleme și pe plan personal, Irinel fiind surprins în prezența unor femei frumoase, iar Monica era suspectată la rândul ei de infidelitate în cuplu.

După nenumărate scandaluri în presă și conflicte, cei doi au decis să divorțeze, eveniment care a fost din nou în atenția publicului.

Monica și Irinel au împreună o fetiță, pe Irinuca, pentru care au hotărât să păstreze legătura și să se ocupe de creșterea și educația ei.

Ce secrete se ascund în spatele căsniciei lor celebre 

Dincolo de mediatizarea relației lor, Monica și Irinel Columbeanu au avut de înfruntat nenumărate probleme în cuplu. Dacă în spațiul public aceștia se afișau ca fiind o familie fericită și împlinită, se pare că în realitate lucrurile stăteau altfel.

Multă lume s-a întrebat de ce s-au despărțit și care dintre cei doi a spus adevărul. Invitat într-o emisiune, Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei cu frumoasa Monica:

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.”, a declarat afaceristul.

De asemenea, Irinel Columbeanu a recunoscut faptul că despărțirea de Monica era inevitabilă, milionarul așteptându-se mai devreme sau mai târziu să fie părăsit de soție:

„O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”

După un divorț scandalos și replici dure în presă, cei doi au pornit pe drumuri separate. În prezent, Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme financiare, dar este susținut și ajutat de fosta soție, cu care păstrează legătura de dragul fetiței lor, Irinuca.

Monica se pare că și-a găsit fericirea alături de un alt om de afaceri, Mr. Pink, relație care a fost la fel de mediatizată în presă.

Monica și Irinel Columbeanu au rămas în atenția publicului ca unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Relația lor tumultoasă și secretele din spatele căsniciei lor au reprezentat un real interes, fapt care le-a asigurat celebritatea în lumea mondenă. 

Adauga un comentariu