Cancan

Motivul care a dus la ruptura dintre Liviu Vârciu și fiica sa. De ce a plecat Carmina de acasă

Publicat: 10 mai 2020

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 18 ani, însă relația dintre ea și artist este una destul de rece. Sunt despărțiți de mai multe sute de kilometri, Carmina luând decizia de a sta cu mama ei, în Arad.

Totuși, mulți s-au întrebat de ce a recurs Carmina la un astfel de gest tranșant, la vremea respectivă, iar motivul ar fi că… nu s-ar fi înțeles foarte bine cu Anda, iubita lui Liviu.

“Nu s-a înțeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită și mai… fițoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înțeles, au ieșit o mulțime de discuții în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă. Anda a făcut-o să se simtă că nu este locul ei acolo, că nu are niciun drept. Liviu, fiind mai mult plecat, nu prea a asistat la certuri, dar știa de ele și nu a luat nicio măsură”, a dezvăluit un apropiat al artistului, potrivit impact.ro.

„Aștept mireasa!”

Liviu Vârciu a postat pe contul personal de socializare o fotografie în care apare îmbrăcat într-un costum extrem de elegant, de… mire. Artistul s-a pozat şi lângă un manechin îmbrăcat în rochie de mireasă, iar fanii s-au gândit imediat că vedeta lor preferată se pregătește pentru pasul cel mare, alături de Anda Călin.

„Mi-am făcut costum, aştept mireasa!”, a scris Liviu Vârciu în dreptul respectivei fotografii. „Meritaţi să fiţi fericiţi, tu şi Anda! Să vă ajute Dumnezeu să aveţi un bebeluş sănătos!”, „Bravo Liviu, casă de piatră!”, „Eşti foarte frumos, Liviule!”, „Te însori? Bravo, copii!”, au fost câteva dintre mesajele prietenilor virtuali.

Adauga un comentariu