Actualitate

Motivul incredibil pentru care o prezentatoare TV a fost concediată. A intrat în direct, iar șefii au luat decizia pe loc

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul incredibil pentru care o prezentatoare TV a fost concediată. A intrat în direct iar șefii au luat decizia pe loc
Prezentatoarea TV are o carieră pe care mulți și-ar dori-o, aceasta obținând și o mulțime de premii pentru implicarea sa constantă în televiziune

Vestea că Lisa LaFlamme, una dintre cele mai urmărite prezentatoare canadiene, a dispărut de pe micile ecrane i-a șocat pe toți. Aceasta a fost concediată dintr-un motiv pe care mulți l-au considerat neînsemnat și nevinovat, ceea ce a stârnit multe critici din partea cetățenilor.

Prezentatoarea TV are o carieră pe care mulți și-ar dori-o, aceasta obținând și o mulțime de premii pentru implicarea sa constantă în televiziune. Din păcate, o decizie pe care ea o credea corectă, i-a făcut pe șefii săi să ia în considerare posibilitatea de a o concedia.

Prezentatoarea Lisa LaFlamme, concediată fără motiv

Un videoclip de pe Twitter care a devenit viral în ultimele zile, a scos la iveală o problemă foarte gravă cu care Lisa LaFlamme s-a confruntat în momentul în care a refuzat să respecte întru-totul regulile impuse de postul de televiziune la care lucra. Acesta a anunțat public faptul că a fost concediată deoarece a refuzat să își mai vopsească părul așa cum îi recomandau stiliștii. Inițiativa a început în pandemie, iar cum s-a văzut nevoită să renunțe la locul de muncă pe care l-a iubit, deoarece conducerea nu era de acord cu atitudinea sa.

„Sunt încă șocată și întristată. La 58 de ani, încă credeam că voi avea mult mai mult timp să spun mai multe povești care ne influențează viața de zi cu zi”, a declarat prezentatoarea canadiana, Lisa LaFlamme, într-un videoclip de pe Twitter.

De-a lungul anilor, Lisa a fost mereu prezentă în zone în care avuseseră loc dezastre naturale sau în zone de război. Tocmai de aceea a devenit admirată și îndrăgită de majoritatea oamenilor. Chiar și foștii politicieni au criticat aspru decizia luată de postul de televiziune. Fostul premier al Alberta, Rachel Notley, a spus despre Lisa LaFlamme că este „o voce uriașă în mass-media canadiană”, în timp ce fostul ministru al mediului, Catherine McKenna, s-a declarat îngrozită de tratamentul la care prezentatoarea TV a fost supusă.

Adauga un comentariu