Cancan

Motivul pentru Andreea Esca va lipsi de la Știrile Pro TV o perioadă

Publicat: 04 aug. 2021
Andreea Esca la pupitrul de la Stirile Pro TV
Andreea Esca a dat lovitura în afaceri. Deține atât un lanț de magazine cu cosmetice, cât și două vile, o casă istorică în București, case tradiționale în Cluj și o vilă pe malul lacului Snagov

Andreea Esca a fost înlocuită de la Ştirile Pro TV, pentru o perioadă. I-a luat locul colega ei, Oana Andoni. Ultima dată când a lipsit a fost atunci când a avut coronavirus. Seara trecută, probabil, aţi observat că la pupitru nu mai era ea, ci Oana Andoni. Află din acest material care este motivul pentru care Andreea Esca lipsește de la Știrile Pro TV.

Din câte se pare, Andreea Esca va lipsi o perioadă, astfel că de jurnalul de seara se va ocupa alta prezentatoare. De ce lipseşte? Răspunsul îl putem afla chiar de pe pagina sa de Instagram. Motivul este unul cât se poate de întemeiat, şi anume concediul de odihnă.

Andreea Esca şi-a luat concediu

Zilele acestea, celebra prezentatoare se afla la Porumbacu de Sus, în judeţul Sibiu. A ales să-şi petreacă vacanţa în natură, pe o proprietate deţinută de ea, chiar în satul bunicilor săi. De altfel, ea a cumpărat mai multe case tradiţionale acolo, pe care le-a renovat, menţinându-le specificul. Acum le închiriază ca spaţii de cazare pentru vacanţe.

Succes în afaceri – Andreea Esca bifează lovitură după lovitură

Andreea Esca şi soţul ei, Alexandru Eram, au şi un lanţ de magazine pentru cosmetice. Iar mai nou îşi fac debutul în domeniul imobiliarelor. Au nu doar acele spaţii de cazare din Porumbacu de Sus, ci şi un spaţiu cumpărat în Cluj-Napoca. Acolo vor să construiască un hotel.
Celebrul cuplu mai deţine: proprietăţi în afara Bucureştiului, o vilă în Capitală, o vilă pe malul lacului Snagov şi o clădire istorita în zona Armenească (tot în Bucureşti). Toate acestea sunt date spre închiriere pe termen lung sau în regim hotelier.

Andreea Esca şi Alexandre Eram – Viaţa de familie

Prezentatoarea ştirilor de la Pro TV are 47 de ani şi este căsătorită de 20 de ani cu Alexandre Eram, un om de afaceri. Acesta s-a născut în Statele Unite ale Americii şi a crescut în Michigan. După aceea şi-a continuat studiile în Paris, părinţii lui mutându-se acolo. De altfel, mama lui era franţuzoaică, iar tatăl arhitect armean. În România a ajuns pentru că a mtivat că vrea să lucreze într-o uzină dintr–o tara în curs de dezvoltare, astfel evitând staigul militar din Franţa.
Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, dar a durat mult timp până când s-a căsătorit.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrică unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim”, a declarat vedeta.

Ulterior, aceasta i-a spus prietenei sale ca următoarea dată când se va duce la fabrică să îi spună pentru a o însoți.

”M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea”, a spus ea.

Cucerire anevoioasă – „Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac”

Pentru că nici aşa nu a dat roade strategia, a decis să acţioneze altfel.

”N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață”, a completat Andreea Esca.

După aceste încercări nereușite, vedeta Pro TV a renunțat. Cu toate acestea, după câteva luni, cei doi s-au reîntâlnit la o petrecere și l-a invitat, din nou, la jurnal. Deși Alexandre Eram i-a spus că va veni, acesta nu s-a prezentat.

”Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă”, a mărturisit Andreea.

”A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”.

Comentarii
Adauga un comentariu