Actualitate

Motivul pentru care Andrei Duban avea poze cu Andreea Mantea goală. Cum a reacționat Grațiela Duban

Publicat: 18 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Andrei Duban avea poze cu Andreea Mantea goală. Cum a reacționat Grațiela Duban
Grațiela s-a convins că Andrei Duban este un familist convins chiar dacă în urmă cu mai mulți ani avea poze cu Andreea Mantea goală

În urmă cu ceva timp, Grațiela a povestit că soțul ei, actorul Andrei Duban, avea în laptop poze cu Andreea Mantea goală. Cei doi abia se cunoscuseră, însă Andrei nu a vrut să-i confirme actualei sale soții dacă Andreea Mantea a fost iubita lui. Mai mult, Grațiela Duban a precizat între timp că soțul ei nu a șters respectiva poză dar nici nu mai are respectivul laptop.

Grațiela și Andrei Duban sunt căsătoriți de aproape 12 ani, însă la vremea când s-au cunoscut, actorul a făcut eforturi pentru a-i intra în grații actualei sale soții. Și aceasta deoarece Grațiela fusese avertizată că lui Andrei îi cam fug ochii după femei. Însă după un timp, ea și-a dat seama că Andrei Duban este un familist convins, cu toate că într-un timp păstra în laptop poze cu femei goale.

Andrei Duban avea în laptop poze cu Andreea Mantea goală

Grațiela a povestit în emisiunea La Măruță că i-a găsit soțului ei, Andrei Duban, o poză cu Andreea Mantea goală. Mai mult, ea l-a întrebat ce e cu poza respectivă, însă actorul s-a eschivat și nici nu a vrut să șteargă poza. Cu toate acestea, nu se știe din ce motiv, Andrei Duban nu mai are în prezent acel laptop.

Momentul cu pricina se petrecea cu mulți ani în urmă, când Grațiela abia îl cunoscuse pe Andrei Duban. Totodată, la acea vreme, nici Andreea Mantea încă nu formas un cuplu cu Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. Însă când Măruță a întrebat-o pe soția lui Duban dacă acesta a fost iubitul Andreei Mantea, Grațiela nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această variantă.

„Când l-am cunoscut pe Andrei, m-am uitat în laptopul lui și am văzut o poză cu ea goală, era înainte de Mitrea. Am fost în Amsterdam pe Red Street, ne uitam la vitrine, i-am dat 50 de euro și i-am spus: «du-te, mă, să te faci de râs și la alea». Nu a șters poza, dar nu mai are laptopul”, a declarat Grațiela Duban.

Cu cine l-ar cupla Grațiela pe Andrei Duban, dacă n-ar mai fi împreună

Cătălin Măruță a provocat-o pe Grațiela Duban să spună ce crede despre mai multe vedete de sex feminin de la noi și să aleagă o potențială soție pentru Duban, în cazul în care cei doi nu ar mai fi împreună.

„Dacă Andreea Bănică și Anna Lesko sunt prea focoase pentru el, Lora ar fi soția ideală. Nu face față la Andreea Bănică, e prea focoasă. Andreea Marin nu s-ar potrivi cu el. Mereu îmi zice că defectul ei că pare așa că e un pic falsă. Cu Raicu, un pic așa, să simtă și el gustul. Nu îi plac fetele triste. Cu Lesko? Hai, de 10 ori și gata! Andreea Bănică e mic copil pe lângă Anna Lesko.

Singurul defect al Antoniei este Alex Velea. Cred că ar fi gelos. Eu am știut cum să îl iau și să rezolv această problemă. La Bianca Drăgușanu scârțâie treaba. Nu are atâția bani ca să o întrețină. Hai o lună, cu credit. Iulia Albu… nu. Nu l-ar lăsa să își vadă copilul, în caz de divorț. La Lora… I-ar plăcea foarte tare posteriorul ei. L-aș vedea căsătorit cu ea.

Pe Mădălina Ghenea aș primi-o și acum în familia noastră, cu brațele deschise. Mihaela Rădulescu, nu. La fel ca la Adelina Pestrițu, prea multe relații la televizor. El are niște probleme cu carburatorul. Cu cât îl folosești mai rar, cu atât mai bine”, a dezvăluit, cu umor, soția lui Andrei Duban, potrivit fanatik.ro.

Andrei și Grațiela Duban, o familie prosperă

Familia Duban locuiește într-o superbă vilă din Otopeni, cu o curte uriașă, având o grădină și un iaz. Proprietatea ar fi fost cumpărată de Andrei Duban, specializat în tranzacții imobiliare. În mai 2008, Andrei Duban a candidat la Primăria Sectorului 3, din partea Partidului Inițiativa Națională, depunându-și și declarția de avere. Din documentul respectiv aflăm că Duban era, la momentul acela, proprietarul unui teren de 880 metri pătrați în Ciorogârla, a cărui valoare de impozitare era de 88.000 de euro, dar și o vilă de 188 metri pătrați, construită în 1997 pe terenul din Ciorogârla, care are o valoare de 300.000 de euro.

Nici Grațiela nu e mai prejos și aduce mulți bani în casă. Frumoasa actriță a apărut în numeroase reclame și campanii publicitare, iar anul trecut ea a concurat la Survivor România și se știe că vedetele sunt plătite foarte bine pentru a participa la acest show.

Adauga un comentariu