Cancan

Motivul pentru care Dorian Popa nu a vrut să aibă copii cu Claudia Iosif. „Nu nuntă, nu copil”

Publicat: 29 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Dorian Popa nu a vrut să aibă copii cu Claudia Iosif. Nu nuntă nu copil
Dorian Popa și Claudia Iosif au format un cuplu timp de 11 ani, însă niciodată nu au luat în calcul ideea de a pune bazele unei familii

Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus adio după 11 ani de relație. Semnele că cei doi nu-și doresc o familie au apărut în urmă cu mai mult timp, iar artistul a comentat acest subiect.

În urmă cu  două săptămâni, în presă au început să apară zvonuri despre faptul că Dorian Popa și Babs s-ar fi despărțit, asta după ce au fost împreună mai bine de un deceniu.

Dorian Popa s-a despărţit, după 11 ani de relaţie, de Claudia Iosif

La momentul respectiv, Cancan.ro a publicat declarațiile unui apropiat al celor doi, care a preciza că aceștia nu mai formează un cuplu de ceva timp, ba chiar Babs s-a mutat din casă în care locuia alături de artist.

„Dorian și Babs s-au despărțit. Lucrurile ei nu mai sunt în casa lor. Acestea au dispărut, rând pe rând. Dorian Popa își reamenajează dresingul. Până și noptiera din camera lor de pe partea ei este goală. Mașina ei a fost pusă la vânzare, iar ea și-a achizitionat o casă pe care a numit-o o investiție. Dar de fapt este noua ei locuință. Dorian se pregătește pentru demontarea scării exterioare laterale de la casa lui din Domnești, plănuind ca în mansarda unde Babs avea atelierul de croitorie, să facă altceva cu acel spațiu, sau chiar să demonteze scara. Dorian Popa este singur!”

Zvonurile despre despărțire au fost confirmate de către Claudia Iosif, care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu de o lună de zile cu artistul.

Motivul pentru care Dorian Popa nu a vrut să aibă copii cu Claudia Iosif

Dorian Popa și Claudia Iosif au format un cuplu timp de 11 ani, însă niciodată nu au luat în calcul ideea de a pune bazele unei familii. Cei doi nu a vrut niciodată copii, drept dovadă, în urmă cu un an, într-un interviu, artistul a declarat că nu se gândesc la nuntă și copii, cariera fiind pe primul plan.

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”, spunea cântărețul, în urmă cu ceva timp, pentru  click.ro.

Claudia Iosif a confirmat despărțirea de Dorian Popa

Inițial, Claudia Iosif nu a vrut să dezvăluie că nu mai este împreună cu Dorian, însă, după ce artistul a fost prins drogat la volan, iar presa a contacta-o, Babs s-a hotărât să confirme despărțirea de celebrul cântăreț.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate, după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe rețelele sale de socializare.

Adauga un comentariu