Cancan ultimă oră

Motivul pentru care Petre și Oana Roman se văd foarte rar. Cum a decurs întâlnirea cu Izabela?

Publicat: 25 oct. 2020

Știm deja că Oana Roman nu are o relație prea apropiată cu tatăl ei. Așa se face că politicianul nu și-a mai văzut de foarte mult timp nici fiica nici nepoțica. Acum cânteva zile cu toții au reușit să se întâlnească. Cum a decurs totul, a povestit chiar vedeta.

Momente tensionate în familia Roman. Politicianul și-a făcut puțin timp, în urmă cu câteva zile, pentru a se reîntâlni cu fiica sa și nepoata lui, Izabela. Relația dintre tată și fiică nu este deloc una ideală, ba chiar vorbim despre una foarte rece. Încă din copilăria sa, Oana își amintește că tatăl său nu a fost prea prezent, iar în unele momente era foarte sever cu ea.

Motivul pentru care Petre și Oana Roman se văd foarte rar

Oana Roman s-a reîntâlnit cu tatăl ei, Petre Roman, după o vreme îndelungată în care Izabela nu își mai văzuse bunicul. Nici mama Oanei nu este tocmai implicată în creșterea celei mici, nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că o cam lasă puterile. Femeia are o vârstă înaintată și probleme de sănătate, după cum a povestit fiica sa.

„Mama este un om foarte în vârstă, a făcut 80 de ani, are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară să o crească efectiv. Da, că Iza mai învață de la ea, că stau de vorbă sau că îi povestește lucruri și că învață de la ea chestii, da, dar strict în sensul de s-o ia, s-o ducă, s-o îmbrace, mama nu mai poate, din păcate”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Revenind la întâlnirea cu Petre Roman, aceasta a avut loc în urmă cu doar câteva zile. De această dată, Oana dă vina pe pandemie, ca fiind motivul pricipal pentru care familia nu s-a mai reunit mult timp.

„O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu”, a mărturisit ea.

Petre Roman a fost un tată foarte sever

În cadrul aceleiși emisiuni, Oana Roman a povestit că tatăl său nu a fost deloc o peroană înțelegătoare. Ajunsă la maturitate, ea încă își amintește bătăile și pedepsele grele pe care i le-a aplicat părintele, drept corecție când era mică. De asemenea, deși declară că nu s-a simțit vreodată neglijată sau neiubită, vedeta recunoaște că în familia ei au existat probleme, iar ea și surioara au avut de suferit.

„M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut’, a spus Oana. ‘M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a mai declarat Oana Roman.

Adauga un comentariu