Cancan

Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian nu a avut niciodată copii. Detalii impresionante din viața interpretului de muzică populară

Publicat: 08 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian nu a avut niciodată copii. Detalii impresionante din viața interpretului de muzică populară
Petrică Mâțu Stoian a fost un îndrăgit interpret de muzică populară.

Interpretul Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit, dar s-a despărțit de soția sa în urmă cu mai mulți ani. El nu a avut niciodată copii și nu și-a dorit să se recăsătorească. Solistul a decedat sâmbătă, 6 noiembrie, la secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița.

Petrică Mâțu Stoian a fost un îndrăgit interpret de muzică populară. În urmă cu puțin timp, artistul a filmat, alături de colegii săi, ediția care ar urma să fie văzută de Revelion. Însă, nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. După ce a acuzat stări de rău și începuse să tușească cu sânge, acesta a ajuns de urgență la spital. Medicii au spus că Petrică Mâțu Stoian avea bronhopneumonie post COVID şi stare septică. De câteva zile, solistul se afla în tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Acesta era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus.

Interpretul a plecat dintre noi, însă nu a lăsat niciun urmaș. Ce motiv a avut acesta, veți afla în rândurile următoare.

Petrică Mâțu Stoian în cămașă albă și vestă neagră

Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii

Solistul a fost căsătorit cu Carmen Mihaela, o femeie pe care a iubit-o mult. Căsnicia lor a durat 16 ani, după care au decis să divorțeze. Chiar și după ruptura care s-a produs între ei, Petrică Mâțu Stoian a continuat să vorbească în termeni laudativi despre fosta sa soție.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, mărturisea el, la un post TV, în urmă cu 9 ani.

El nu s-a recăsătorit, chiar dacă a mai avut relații, alegând să se axeze pe carieră. Acestea spunea, adesea, că i-a trecut timpul, că nu mai este tânăr și este mai bine să rămână așa, fără soție și fără copii. Considera că toate se fac la timpul lor în viață.

Îndrăgitul interpret era împăcat cu viața pe care o avea, chiar dacă nu avea niciun copil. În schimb, se bucura de prezența nepoților săi.

„Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine”, spunea artistul în emisiunea de la Etno tv.

Petrică Mâțu Stoian în cămașă albă și vestă neagră

De ce a divorțat Petrică Mâțu Stoian de Carmen Mihaela

Artistul muzicii populare românești a divorțat de soția sa în anul 2012, de comun acord. Fiind foarte discret în privința vieții sale personale, Petrică Mâțu Stoian a declarat că nu s-a certat cu Carmen Mihaela și că nu a existat niciun scandal. Ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care solistul a părăsit Ansamblul Doina Gorjului şi s-a mutat la Craiova. Acesta a făcut naveta la soția lui care rămăsese la Târgu Jiu, dar apoi lucrurile nu au mai funcționat între ei și au decis să se separe.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a afirmat Stoian la vremea aceea.

Cântăreţul nu a regretat că nu au avut copii şi nu crede că dacă ar fi avut, divorţul nu ar fi existat.

„Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, mai mărturisea solistul, arată Realitatea.net.

Intepretul a decedat la vârsta de 61 de ani. Ieșise recent la pensie și își dorea să călătorească și să se bucure cât mai mult de această perioadă a vieții.

Petrică Mâțu Stoian în cămașă albă și vestă neagră

Adauga un comentariu