Cancan ultimă oră

Motivul pentru care Radu Vâlcan a fost la un pas să revină în țară, de la filmările din Thailanda! ,,Vorbesc singur cu palmierii”

Publicat: 18 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Radu Vâlcan a fost la un pas să revină în țară de la filmările din Thailanda Vorbesc singur cu palmierii
Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc

Radu Vâlcan a fost la un pas să revină în țară, de la filmările pentru ”Insula Iubirii”. Prezentatorul TV se topește de dorul soției sale, Adela Popescu. Ce mesaj a scris acesta pe rețelele de socializare?

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună trei copii și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Pe rețelele de socializare, cel care revine pe micile ecrane cu show-ul ”Insula Iubirii” de la Antena 1a postat o imagine cu Adela Popescu. În dreptul fotografiei, Radu Vâlcan a scris un mesaj prin care transmite că îi este dor de familie.

”Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu știu de ce. Că îi este dor de mine, știu. Că mi-e dor de ea…vorbesc singur cu palmierii. Să dea naiba dacă nu-mi vine să mă urc în avion. Și o să mă urc, că sunt ambițios”, este mesajul scris de Radu Vâlcan pe rețelele de socializare, ieri.

Evident, și Adela Popescu i-a comentat la postare: 

”Ți-am trimis-o ca să te fac să te urci mai repede în avionul ăla ❤️”.

Radu Vâlcan se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”

Anul trecut, castingul pentru sezonul 6 al emisiunii  a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus. Se schimbase şi insula la momentul respectiv. Filmările se mutaseră din Thailanda în Republica Dominicană. Acum, însă, s-a reluat totul! Preselecțiile au început deja pentru cel mai așteptat show.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

Adauga un comentariu